Kenwood staafmixers

CH250 chopper

Kenwood heeft op basis van de revolutionaire Triblade-technologie in haar staafmixers de nieuwe Kenwood CH250 chopper geïntroduceerd, voorzien van de innovatieve, gepatenteerde Quadblade-techniek. De vier RVS mesjes die de basis vormen voor deze nieuwe techniek, staan garant voor superieure hak-, snij- en maalresultaten, verpakt in een stijlvolle behuizing.

Geheel in Kenwood-traditie is de nieuwe chopper alleen om te zien al een lust voor het oog, dankzij de gegoten, geborsteld aluminium behuizing. Maar de CH250 chopper onderscheidt zich op veel meer gebieden dan alleen het uiterlijk. Onderhuids is hij namelijk voorzien van een krachtige 500 Watt motor met twee snelheden voor een optimale controle. Deze motor vormt de drijvende kracht achter het nieuwe, gepatenteerde Quadblade-systeem, dat dankzij de vier duurzame, krachtige RVS-messen superieure resultaten aan de dag legt.

Optimale controle
De Kenwood CH250 chopper wordt bediend volgens het ‘push down' principe, via druk van bovenaf op de mengkom. Deze werking zorgt voor maximale controle en veiligheid. Die veiligheid wordt overigens nog verder vergroot door de slimme interlockbeveiliging.

De nieuwe chopper van Kenwood, die bij uitstek geschikt is voor het verpulveren van kruiden, noten en ijs en het bereiden van dipsauzen en babyvoeding, wordt standaard geleverd in combinatie met een mengkom van 0,5 liter die geschikt is voor alle pureer- en maalbehoeften. De mengkom is, overigens net als de RVS-messen, vaatwasserbestendig. Verder wordt de chopper geleverd met een minispatel, die speciaal is ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist