Kenwood staafmixers

Supersnel mixen

Afgelopen jaar introduceerde Kenwood in Nederland een nieuwe serie staafmixers met de unieke Triblade-technologie, voor supersnelle mixprestaties. Kenwood breidt deze serie nu verder uit met twee nieuwe versies met een 700 Watt motor en variabele snelheden: de Kenwood HB723 en de HB724!

De Triblade-technologie van Kenwood biedt de mogelijkheid om in combinatie met de twee instelbare snelheden en de momentschakelaar met slechts één druk op de knop krachtig, gecontroleerd en efficiënt te mixen. Daarbij zorgen de drie RVS Triblade-mesjes er voor dat de ingrediënten perfect langs de staafmixervoet geleid worden, voor een optimaal mixresultaat. Ribben langs de rand van de bekerbodem garanderen bovendien een extra goede verdeling van de inhoud tijdens het pureren. Verder zijn de nieuwe Triblade staafmixers van Kenwood eenvoudig met één hand te bedienen dankzij het ergonomische suregrip handvat, voor een optimaal gebruiksgemak.

Handige accessoires voor tal van gebruiksmogelijkheden
Kenwood levert de HB723 en HB724 staafmixers met een groot aantal bijbehorende accessoires, waardoor de praktische gebruiksmogelijkheden legio zijn. Naast de duurzame en gemakkelijk schoon te maken RVS staafmixervoet is de RVS ballongarde perfect geschikt voor het opkloppen van eiwit, room en desserts. Met de afsluitbare 0,5 liter chopper met RVS-messen en een rubberen antislip mat zijn groeten en fruit veilig en in een handomdraai gehakt en ook de handige maatbeker met een inhoud van 0,75 liter is onontbeerlijk. De staafmixervoet met het innovatieve ‘bigfoot' design voor gebruik in pannen is eveneens standaard bijgesloten.

Ten opzichte van de HB723 beschikt de HB724 staafmixer extra over een speciaal ontwikkelde staafmixervoet voor het pureren van aardappelen. Zo is een heerlijke aardappelpuree heel snel en gemakkelijk op tafel gezet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist