Kenwood Multipro food processor

3 nieuwe modellen

Vorig jaar heeft Kenwood onder de noemer Kenwood Multipro een reeks food processors in Nederland geïntroduceerd die alle voorzien zijn van de revolutionaire Multipro aandrijftechnologie. Deze zomer breidt Kenwood deze succesvolle serie food processors van topkwaliteit verder uit met drie nieuwe modellen, waarmee Kenwood zowel enthousiaste hobbykoks als de echte professionals op hun wenken bedient.Multipro staat voor de doordachte en gepatenteerde technologie van Kenwood waarbij de blender en mengkom van de food processor op één aandrijfpunt passen. Daardoor zijn de Multipro-machines niet alleen veel compacter en veelzijdiger dan traditionele food processors, ze zijn dankzij hun strakke en moderne vormgeving ook nog eens een sieraad in iedere keuken. Binnen deze Multipro-serie leverde Kenwood al diverse food processors en deze maand heeft Kenwood de reeks uitgebreid met drie nieuwe varianten waarmee zowel amateurkoks als de echte topkoks uitstekend uit de voeten kunnen: de Multipro Compact en twee uitvoeringen van het Multipro Excel topmodel.

Kenwood Multipro Compact
De Kenwood Multipro Compact doet zijn naam zondermeer eer aan en is een supercompacte machine die hobbykoks het vervelende werk uit handen neemt. Deze 750 Watt food processor met moderne, geborsteld aluminium behuizing wordt nu geleverd in combinatie met een glazen blender voor het verpulveren van ijs, een glazen multimolen voor het verwerken van kruiden, noten en koffiebonen, én een metalen sapcentrifuge waarmee de Multipro Compact een echte multihulp in de keuken wordt. De bijgeleverde mengkom met interlockbeveiliging heeft een inhoud van 2,1 liter en is daarmee geschikt voor iedere handeling in de keuken. De bijbehorende accessoires voor het snijden, raspen, kloppen en persen maken koken nu helemaal tot een waar genot en dankzij de glazen blender en multimolen wordt het overige keukengereedschap nagenoeg overbodig.
De Multipro Compact FP270 heeft een adviesconsumentenprijs van € 149,-.

Kenwood Multipro Excel
Voor de echte professionals in de keuken zijn er nu twee uitvoeringen van de compleet nieuwe Multipro Excel food processor van Kenwood. Met deze FP970 en FP972 topmodellen plaatst Kenwood zichzelf direct bovenaan het professionele food processorsegment.

De talloze functies van deze robuuste, duurzame machines (voor de FP972 zijn er maar liefst 50 verschillende toepassingen) zeggen alles over het veelzijdige karakter van de Multipro Excel-lijn, die geen taak uit de weg gaat. Deze machine heeft zijn naam te danken aan de grootste mengkom op de markt van maar liefst 4 liter en een premium geborsteld en gegoten aluminium behuizing. De Multipro Excel-lijn is tevens voorzien van een extra grote toevoerbuis, waar zelfs hele appels doorheen passen. Hakken, raspen, snijden, persen, kneden; de vele accessoires maken de krachtige 1200 Watt Multipro Excel food processors tot de ideale hulp in de professionele keuken.

De Multipro Excel-serie is voorzien van een uniek, gepatenteerd drietraps aandrijfsysteem met een variabele snelheid, een momentschakelaar en een knop voor automatische functies. Daarmee staan deze machines garant voor maximaal gebruiksgemak en optimale controle. Het Multipro Excel totaalsysteem wordt geleverd met drie mengkommen (inhoud 4,0 liter, 2,9 liter en 1,75 liter), een glazen blender van 1,5 liter, een glazen multimolen, een toevoerbuis met interlockbeveiliging, een metalen sapcentrifuge, onbreekbare duurzame en kwalitatief hoogwaardige Inox snijmessen & snijschijven en een scala aan handige accessoires.

Binnen de Multipro Excel-reeks is de FP972 food processor de meest uitgebreide versie, voor de absolute top binnen het segment van de professionele food processors. Ten opzichte van de FP970 is de FP972 aanvullend nog eens voorzien van een uitgebreidere set handige accessores waaronder een metalen sapcentrifuge.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist