Kenwood minihakker

Chopper


Met de CH550 brengt Kenwood een nieuwe, compacte chopper op de markt als handige, compacte hulp voor in de keuken. De minihakker van Kenwood hakt, pureert en maalt ingrediënten perfect naar wens dankzij zijn dubbele RVS-messen. Vanaf eind mei ligt de Kenwood CH550 chopper in Nederland in de winkels.

  

De nieuwe CH550 chopper van Kenwood onderscheidt zich met name door zijn compacte formaat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor snelle hak- en snijklusjes in de keuken. Dankzij de dubbele RVS-messen hakt de minihakker bijvoorbeeld razendsnel uien, kaas, kruiden en/of specerijen naar wens heel fijn of juist grof en maalt hij vlees in een handomdraai. De dubbele messen en de dubbelwandige kunststof mengkom met een inhoud van 0,5 liter maken hem bovendien uitermate geschikt voor het verpulveren van ijs.

Daarnaast is de chopper van Kenwood, met twee snelheden voor een optimale controle, voor een optimale veiligheid uitgerust met een interlock beveiliging waardoor het apparaat niet werkt als het deksel niet goed geplaatst is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist