Kenwood kMix designlijn

stijlvolle ontbijtset

Vorig jaar heeft Kenwood met kMix een nieuwe lijn keukenapparatuur geïntroduceerd die zich naast hoogwaardige kwaliteit vooral onderscheidt door het opvallende design van de machines. Inmiddels is de stijlvolle kMix designserie zó populair dat Kenwood heeft besloten de productserie verder uit te breiden met een compleet nieuwe kMix ontbijtset, die bestaat uit een koffiezetapparaat, een waterkoker en een toaster.

Kenwood kMix-producten onderscheiden zich met name door hun eenvoud en moderne, iconische design en zijn mede door het veelvuldige gebruik van hoogwaardig aluminium en metaal direct herkenbaar. Met kMix heeft Kenwood een uitgebalanceerd evenwicht gevonden tussen vorm en functie. De machines zien er als gevolg van die mix niet alleen bijzonder stijlvol uit, maar zijn ook nog eens gemakkelijk en handzaam in het gebruik en zijn bovendien zeer duurzaam.

"Met de bekende kMix-eigenschappen speelt Kenwood in op de wensen van een vooral jongere groep mensen die niet alleen kwaliteit belangrijk vindt, maar die ook wil laten zien dat ze die kwaliteit in huis hebben," verklaart Anouk Orbons namens De'Longhi Nederland. "Kopers van Kenwood kMix-producten willen hun vrienden en kennissen laten blijken dat ze smaak hebben en oog voor design. Ze zijn er dan ook trots op om hun kMix-producten op het aanrechtblad te kunnen laten zien, omdat de Kenwood kMix-machines voor deze groep kopers naast kwaliteit ook in esthetisch opzicht een verrijking voor de keuken vormen. De eerst lijn kMix-producten die we vorig jaar geïntroduceerd hebben is bij deze groep consument bijzonder goed in de smaak gevallen en daarom geven we daar nu een passend vervolg op door de kMix-lijn uit te breiden met een nieuwe ontbijtserie."

kMix koffiezetapparaat
De kMix koffiezetapparaat onderscheidt zich met name door zijn compacte, stijlvolle uiterlijk en zijn gebruiksvriendelijke karakter. Geheel in lijn met de overige kMix-producten is hij deels vervaardigd uit gegoten aluminium, dat het robuuste karakter en de kwaliteit van het apparaat nog meer benadrukt. Tot de kenmerken behoren een vermogen van 1200 Watt, een ThermoGenTM verwarmsysteem, OptiTempTM-technologie, een verwarmde houder voor koffiekopjes, een druppelstop en een handige maatverdeling op zowel de kan als het waterreservoir.
De adviesconsumentenprijs van de kMix koffiezetapparaat bedraagt € 79,95.

kMix waterkoker
In dezelfde lijn debuteert tevens een 2200 Watt waterkoker met een prachtige retrolook. De waterkoker heeft een inhoud van 1 liter en is voorzien van een metalen behuizing in één van de drie beschikbare kMix-kleuren: wit, rood of zwart. Verder wordt de kMix waterkoker gekenmerkt door een glanzend metalen basisplaat, een automatische flip top deksel, een watervenster, een verlichte aan/uit-schakelaar en een uitneembaar en afwasbaar kalkfilter.
De adviesconsumentenprijs van de kMix waterkoker bedraagt € 69,95.

kMix toaster
De derde nieuwe aanwinst in de populaire kMix-lijn van Kenwood is de toaster. Deze 900 Watt toaster voor twee sneden brood wordt geleverd met een RVS broodjesrek, een RVS kruimellade en variabele instellingen voor de bruiningsgraad. Verder beschikt de kMix toaster over de Peek & View functie. Daarmee kunnen de broodjes op ieder moment uit de apparaat gehaald worden om te zien hoe het roosteren verloopt, zonder dat daarbij het gekozen programma wordt afgebroken.
De adviesconsumentenprijs van de kMix toaster bedraagt € 69,95.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist