Kenwood keukenproducten

Metal Range

Onder de naam Metal Range heeft Kenwood een compleet nieuwe serie stijlvolle producten voor in de keuken gelanceerd. De vijf machines in de nieuwe Metal Range - de Multipro Compact food processor, de Quad Blade chopper, de Excel sapcentrifuge, een citruspers en een glazen ThermoResist blender – hebben uiterlijk een belangrijk kenmerk met elkaar gemeen: een geborsteld aluminium behuizing, die garant staat voor duurzaamheid en een stijlvolle, tijdloze uitstraling.

Met de Metal Range introduceert Kenwood een serie van vijf nieuwe keukenproducten die tegelijkertijd stijlvol én sterk zijn. En met reden, want de Metal Range bestaat uit machines die voorbereid zijn op veelvuldig gebruik en die daarom een duurzame behuizing van geborsteld aluminium hebben gekregen. Daarmee zijn ze niet alleen bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse gebruik in de keuken, maar vormen ze op het aanrechtblad bovendien, en geheel in de stijl van Kenwood, een lust voor het oog.

Kenwood Multipro Compact food processor
De Multipro Compact food processors van Kenwood zijn voorzien van een krachtige, energiebesparende 750 Watt motor met twee snelheden en een uniek, gepatenteerd aandrijfsysteem. Multipro staat voor één doordacht aandrijfpunt voor zowel de mengkom (inhoud 2,1 liter) als de mengbeker (inhoud 1,2 liter). Daarmee bespaart de Multipro Compact ruimte op het aanrecht en levert Kenwood tegelijkertijd een totaalsysteem, met in het pakket van de FP250 ondermeer een blender, RVS-messen voor raspen en snijden, een dubbele garde. De meest uitgebreide food processor binnen deze range, de FP270, beschikt tevens over een glazen multimolen én metalen sapcentrifuge.

Kenwood Quad Blade Chopper
Een tweede product van de Metal Range is de Quad Blade chopper, met vier RVS-messen voor een perfect hakresultaat. Naast zijn geborsteld aluminium basis onderscheidt de Quad Blade chopper zich door zijn ruime mengkom (0,5 liter) en een 500 Watt motor met twee snelheden voor een optimale controle. In een handomdraai verpulvert de chopper ijs, noten en kruiden en bereidt hij bijvoorbeeld dipsauzen of babyvoeding.

Kenwood Excel sapcentrifuge
Binnen de Kenwood Metal Range tovert de Excel sapcentrifuge allerhanden groenten en fruit in een oogwenk om tot heerlijke, vitaminerijke en smaakvolle sappen. De Excel heeft een extra grote, metalen XXL toevoerbuis die een hoop voorsnijwerk bespaart. Daarnaast beschikt hij over een afvalbak van 3 liter, zodat een grotere hoeveelheid sap in één keer op tafel is gezet zonder telkens de afvalbak te moeten ledigen. Verder vertrouwt de sapcentrifuge op de praktische Apex-technologie, voor een schone, efficiënte werking dankzij de snellere pulpextractie die rechtstreeks in de afvalbak verdwijnt. Oftewel minder rommel, meer sap.

Kenwood BL710 glazen blender
Nog zo'n voorbeeld van praktische bruikbaarheid en stijl is de glazen blender in de Metal Range. Op de standaard geborsteld aluminium basis bevindt zich een mengkom van 2 liter met ThermoResist glas. Dat betekent dat koude én warme ingrediënten probleemloos met en na elkaar vermengd kunnen worden, met een perfect resultaat binnen slechts enkele seconden. Verder beschikt de blender over uitneembare roestvrijstalen messen en een krachtige 750 Watt motor met variabele snelheden en een momentschakelaar. De combinatie van al deze elementen maakt deze blender tot een stijlvol, onmisbaar product in de moderne keuken.

Kenwood JE450 citruspers
Met de JE450 brengt Kenwood voor het eerst hoogwaardige materialen en optimale prestaties samen in een citruspers die niet alleen uitstekend perst, maar ook een lust voor het oog is dankzij zijn stijlvolle design. De solide metalen behuizing, de glazen kom, het volledig metalen handvat en de metalen perskegel combineren de beste kwaliteit en de heerlijkste sappen met duurzaamheid en optimale prestaties.

Met de Metal Range laat Kenwood opnieuw zien dat functionele, kwalitatief hoogwaardige keukenapparaten met een prachtig design het verschil in de moderne keuken kunnen maken. Oftewel een perfecte mix van functie en stijl. De Metal Range is per direct als serie of per individueel product te koop bij de betere elektronicazaken en kookwinkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist