Kenwood keukenmachines

Cooking Chef

Met de introductie van de Cooking Chef zorgt Kenwood voor een wereldwijde revolutie in de keuken. De Cooking Chef is namelijk de allereerste keukenmachine ter wereld die de voordelen van een keukenmachine combineert met inductietechnologie. Daardoor biedt de Cooking Chef de mogelijkheid om tegelijkertijd te mengen én te verwarmen, waarbij de temperatuur exact ingesteld kan worden. Dankzij deze technologie zorgt de nieuwe keukenmachine van Kenwood voor een scala aan nieuwe mogelijkheden, waarbij ingewikkelde recepten in een handomdraai veranderen in heerlijke, dampende gerechten.De Kenwood Cooking Chef combineert de veelzijdigheid van de bekende Kenwood Chef met de integratie van een inductiesysteem onder de mengkom van de keukenmachine. Daarmee worden de voordelen van de bekende ‘koude mengkom' met planetaire werking voor het bereiden van bijvoorbeeld taarten, gehakt en deeg, aangevuld met de mogelijkheid om warme gerechten te bereiden dankzij een exacte temperatuurinstelling. Gerechten als een heerlijke risotto, boeuf bourguignon, maar ook soepen en sauzen als crème anglaise en bechamelsaus of sabayons? Ze zijn vanaf nu eenvoudig te bereiden met behulp van slechts één machine in de keuken: de Cooking Chef van Kenwood.

Exacte temperatuurregeling
Het geheim achter de talloze nieuwe mogelijkheden van de Cooking Chef is het geïntegreerde 1.100W inductiesysteem in de voet van de machine, die in direct contact met de mengkom staat. Verhitting middels inductie is de meest energie-efficiënte manier van koken. Het is veilig, snel en biedt de mogelijkheid om de temperatuur exact te regelen. Waar bij gangbare kookmachines de temperatuur ingesteld wordt met een marge van 10°C, biedt de Cooking Chef de mogelijkheid om een exacte, stabiele temperatuur te handhaven met marges van 2°C, vanaf 20°C tot maximaal 140°C. De aluminium en roestvrijstalen mengkom geleidt hitte met een ongekende efficiëntie en houdt tevens koude ingrediënten koel.

De Cooking Chef is voorzien van een timerfunctie van drie uur en beschikt over drie kookroerstanden met verschillende intervallen voor het beste resultaat voor een uiteenlopende reeks gerechten. Kenwood levert de Cooking Chef standaard met een mengkom met een inhoud van 6,7 liter waarin zowel de koude als warme gerechten bereid kunnen worden.

Cooking Chef met groot aantal handige accessoires
Hoewel de Cooking Chef de allereerste keukenmachine ter wereld is waarmee ook gekookt kan worden, vormen de sterke eigenschappen van de Kenwood Chef de basis voor dit nieuwe topproduct voor in de hobby- én professionele keuken. Dat betekent een krachtige 1.500W motor met vier aandrijfpunten, een unieke planetaire mengwerking, variabele mengsnelheden en natuurlijk een uitgebreide reeks accessoires en hulpstukken om te roeren, mengen, kloppen, hakken, kneden en stomen.

Geheel in Kenwood-traditie behoort een blender tot de standaard accessoires. In het geval van de Cooking Chef is die ditmaal in RVS uitgevoerd, voor een optimale kwaliteit. Een food processor accessoire en een stoommand worden eveneens standaard bij de Cooking Chef geleverd, waarmee Kenwood niets meer aan het toeval over laat.

Andere handige accessoires van de Cooking Chef zijn de K-klopper, ballongarde en deeghaak voor het bereiden van cakes, pastijen en brood, evenals bij het fijnstampen van groentes, het mengen van paté en vulling, burgers en viskroketjes. De unieke roerstaaf en flexiklopper zijn beide gemaakt van hittebestendig materiaal voor het klaarmaken van soepen, stoofschotels, curry's, crèmes, sauzen en roereieren.

De Kenwood Cooking Chef is na de zomer leverbaar in Nederland via kookwinkels.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist