Kenwood Keukenapparaten

KMix


Kenwood, fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke producten, introduceert in Nederland met kMix een compleet nieuwe lijn design keukenapparatuur met producten die niet alleen topkwaliteit bieden, maar ook gezien mogen worden. Kenwood kMix debuteert deze maand in Nederland met een complete reeks food preparation producten. Begin 2009 wordt de kMix designserie verder uitgebreid met een aantrekkelijk gestylde kMix ontbijtreeks.

 

 

Kenwood is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur, onder te verdelen in de productgroepen Food Preparation, Ontbijt en Koken. Sinds 2001 maakt Kenwood deel uit van de De'Longhi Groep, met wereldwijd ruim 7.000 medewerkers en in 2007 een omzet van meer dan 1,4 miljard euro. Waar De’Longhi zich vooral specialiseert op het gebied van koffiezetapparaten, espressomachines, strijksystemen en luchtbehandeling, focust Kenwood voornamelijk op producten in de marktsegmenten Food Preparation en Ontbijt.

 

Tegenwoordig is Kenwood in meer dan 80 landen een naam die gelijk staat aan huishoudelijke producten van topkwaliteit. In ons land is Kenwood marktleider op het gebied van keukenmachines en food processors, terwijl Kenwood binnen de markt voor blenders stevig in de top vijf van bestverkochte merken staat. Maar ook met producten als hand- en staafmixers, choppers, broodbakmachines, broodroosters, koffiezetters en waterkokers is Kenwood in Nederland een sterke speler op de markt.

 

Introductie Kenwood kMix designserie

Met de nieuwe kMix productserie introduceert Kenwood een uitgebreide reeks keukenapparatuur die niet alleen hoogwaardige kwaliteit biedt, maar ook nog eens een lust voor het oog is. Kenwood is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van hoogkwalitatieve keukenproducten in het premiumsegment, een naam die het merk vooral te danken heeft aan de kwaliteit van haar producten. Met kMix laat Kenwood zien dat topkwaliteit prima samengaat met een prachtig design. Keukenproducten mogen vanaf nu gezien worden en vormen een sieraad voor de keuken.

 

Vorm & functie

Kenwood kMix-producten onderscheiden zich met name door hun eenvoud en moderne, iconische design en zijn mede door het veelvuldige gebruik van hoogwaardig aluminium en metaal direct herkenbaar. Met kMix heeft Kenwood een uitgebalanceerd evenwicht gevonden tussen vorm en functie. De machines zien er als gevolg van die mix niet alleen bijzonder stijlvol uit, maar zijn ook nog eens gemakkelijk en handzaam in het gebruik en zijn bovendien zeer duurzaam.

 

Met deze kMix-eigenschappen speelt Kenwood in op de wensen van een vooral jongere groep mensen die niet alleen kwaliteit belangrijk vindt, maar ook wil laten zien dat ze die kwaliteit in huis hebben. Kopers van Kenwood kMix-producten willen hun vrienden en kennissen laten blijken dat ze smaak hebben en oog voor design. Ze zijn er dan ook trots op om hun kMix-producten op het aanrechtblad te kunnen laten zien, omdat de Kenwood kMix-machines voor deze groep kopers naast kwaliteit ook in esthetisch opzicht een verrijking voor de keuken vormen.

 

Food Preparation & Breakfast

Kenwood oriënteert zich met de nieuwe kMix-lijn op twee marktsegmenten: ‘Food Preparation’ en ‘Breakfast’. In eerste instantie lanceert Kenwood in ons land een uitgebreide reeks kMix food preparation producten. Deze lijn, die vanaf september bij de betere elektronicazaken leverbaar is, bestaat uit de KMX50 Serie keukenmachine, de HM790 Serie handmixer, de HB750 Serie staafmixer, de complete HB790 Serie staafmixer set en de BLX50 Serie blender. Begin 2009 wordt de kMix-reeks verder uitgebreid met een aantal stijlvolle ontbijtproducten, waaronder een koffiezetter, een toaster en een waterkoker.

 

kMix KMX50 Serie keukenmachine

De Kenwood kMix KMX50 Serie keukenmachine vormt een duidelijk statement van de filosofie van Kenwood om vorm en functie in de kMix-lijn te combineren. De volledig aluminium en metalen constructie is niet alleen duurzaam, maar maakt de kMix keukenmachine tot een lust voor het oog.

 

De keukenmachine is uitgerust met een 500 watt motor die horizontaal in de kop is gemonteerd en die garant staat voor perfecte mengresultaten. Dankzij de metalen snelheidskop en de ‘fold functie’ is de mengsnelheid naar wens in te stellen, voor gecontroleerd mengen en mixen.

De Kenwood kMix keukenmachine wordt standaard geleverd met een metalen mengkom van 4,6 liter die is uitgerust met een groot handvat en een kunststof spatdeksel. Een klopper, een ballongarde en een deeghaak, die alle zijn voorzien van een aluminium coating, zijn eveneens inbegrepen. De machine is, dankzij het langzame snelheidsaandrijfpunt voorin de kop, uit te breiden met diverse accessoires zoals een vleesmolen, pastamaker of lasagnemaker.

De Kenwood kMix KMX50 Serie keukenmachine is in Nederland leverbaar in de kleuren wit, rood en zwart en kent een verkoopadviesprijs van € 399,-.

 

kMix HM790 Serie handmixer

De kMix HM790 Serie handmixer van Kenwood kenmerkt zich door zijn retro design en gegoten aluminium behuizing. Het ergonomische design zorgt in combinatie met een zacht handvat voor een mix van duurzaamheid, design en gebruiksgemak.

Dankzij een 400 watt sterke motor, vijf instelbare snelheden en een momentschakelaar mixt de kMix handmixer snel en gemakkelijk, voor een optimaal gebruiksgemak.

De handmixer wordt geleverd met een compact, ruimtebesparend en efficiënt opbergsysteem waardoor de meegeleverde roestvrijstalen kloppers en deeghaken altijd binnen handbereik zijn.

De Kenwood kMix HM790 Serie handmixer, met een verkoopadviesprijs van € 79,95, is te bestellen in de kleuren rood, wit en zilver.

 

kMix HB750 serie staafmixer

Met een verkoopadviesprijs van eveneens € 79,95 is de Kenwood kMix HB750 Serie staafmixer niet alleen concurrerend geprijsd, maar staat hij ook nog eens garant voor kwaliteit en krachtige prestaties. Die prestaties zijn te danken aan de 700 watt motor voor extra snel en gemakkelijk mixen en de vijf instelmogelijkheden voor de snelheid. Bovendien zorgen de hoge kwaliteit van het gegoten aluminium en het ergonomisch design van de kMix staafmixer, mede dankzij de snoeraanhechting aan de bovenzijde, voor optimaal gebruiksgemak.

De Kenwood kMix HB750 Serie staafmixer is te koop in de kleuren rood, zilver en wit.

 

kMix HB790 Serie staafmixer set

Diezelfde 700 watt sterke kMix staafmixer staat tevens aan de basis van de kMix HB790 Serie staafmixer set. Naast de staafmixer bestaat die set uit een royale food processor kom van 1 liter met een rubberen antislip matje, een roestvrijstalen snij/raspschijf en dito snijmes, een duurzame, eveneens roestvrijstalen garde en een milkshake accessoire voor het bereiden van shakes en café frappe.

De staafmixer set van kMix wordt geleverd in combinatie met een uniek, compact en ruimtebesparend opbergsysteem, waardoor alle onderdelen en accessoires altijd binnen handbereik zijn.

De Kenwood kMix HB790 Serie staafmixer set, die in de kleuren wit, rood en zilver wordt geleverd, heeft een verkoopadviesprijs van € 129,-.

 

kMix BLX50 Serie blender

Nog zo’n opvallend, iconisch vormgegeven designproduct uit de Kenwood kMix-lijn is de BLX50 Serie blender. De combinatie van een glazen mengbeker met een aluminium behuizing is niet alleen zeer praktisch en eenvoudig in het gebruik, maar maakt de kMix blender dankzij het strakke design en de solide uitstraling ook tot een lust voor het oog.
De blender is uitgerust met een 800 watt motor en kent voorgeprogrammeerde functies voor ijsmalen, dranken, soep en dipsauzen.

De glazen mengbeker heeft een inhoud van 1,6 liter en beschikt over een handige maatverdeling, een handvat en een gemakkelijke schenktuit. De bovenkant van de beker wordt afgedekt door een metalen deksel met een geïntegreerde rubberen ring, voor een veilige afsluiting. De messen in de beker zijn van roestvrijstaal, zijn gemakkelijk te verwijderen en zijn duurzaam. Alle onderdelen zijn bovendien vaatwasserbestendig.

De Kenwood kMix BLX50 Serie kost € 149,- (verkoopadviesprijs) en is te bestellen in de kleuren zwart, wit en rood.

 

Alle producten uit de Kenwood kMix designserie zijn te koop bij de betere elektronicazaken en kookwinkels.


Kijk voor meer informatie op: www.kenwoodworld.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist