Kenwood blenders

BL760 blender

Kenwood staat synoniem voor stijl en topkwaliteit in de keuken. Geheel in lijn met die filosofie introduceert Kenwood de nieuwe, stijlvolle glazen BL 760 blender. Daarmee worden heerlijke smoothies, soepen en dipsauzen in een handomdraai op tafel gezet, in een stijlvolle setting.

 

De stijlvolle blender vormt een perfecte combinatie van design, mogelijkheden en kwaliteit en is direct te herkennen aan de gegoten metalen behuizing. Naast vier voorkeuzeprogramma's voor het maken van smoothies, soepen, dipsauzen en het verpulveren van ijs beschikt de 800 Watt sterke blender over vijf snelheden en een momentschakelaar. Een glazen mengbeker van 1,6 liter, RVS-messen en een uitgebreid en handig receptenboek worden geheel in Kenwood-traditie bij de blender geleverd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist