Kemie keukenbladen

Bijpassende rugwand maakt keuken compleet

Bij de keuze voor een nieuwe keuken gaat vaak veel tijd zitten in het vinden van een bijpassend werkblad. Logisch, want het werkblad vormt een groot oppervlak en dient oogstrelend mooi te zijn en te blijven. Maar wat ook voor een groot deel het aanzicht van de keuken bepaalt en toch vaak vergeten word, is de rugwand of de achterwand. Het doel van de rugwand is om vuil en vocht geen kans te geven op de muur achter het werkblad.Materiaal rugwand
Waar vroeger een keukenwand boven het aanrecht eigenlijk altijd werd betegeld, is de keuze nu veel ruimer. Er zijn allerlei materialen voorhanden om de muur tegen spetters te beschermen: glas, keramiek, aluminium. Een hele mooie, passende oplossing is een rugwand van hetzelfde materiaal als het keukenblad, al dan niet in dezelfde kleur. Behalve met materiaal of kleur, kunt u ook spelen met de hoogte van de rugwand. Achter de kookplaat is het raadzaam de rugwand door te laten lopen tot de afzuigkap, maar voor de rest van de wand kunt u kiezen hoe hoog de rand wordt. Laat u deze doorlopen tot de bovenkastjes, tot de bovenkant van de keukenkraan of kiest u voor een bescheiden randje?

Geen voegen
Het grote voordeel van alle huidige materialen is dat deze in plaatvorm gemaakt worden. Zo heeft u geen of nauwelijks voegen en dat verhoogt de hygiëne in de keuken. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijker schoon te houden, waardoor u nog meer kunt genieten van uw keuken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist