JURA Z8

Eerste koffiemachine met One-Touch-Lungo-functie

JURA heeft als eerste ter wereld een koffiemachine met One-Touch-Lungo-functie op de markt gebracht. Lange koffiespecialiteiten zoals de caffè Barista en de lungo Barista kunnen nu - dankzij een speciale bereidingsmethode - met een druk op de knop worden bereid.

One-Touch-Lungo-functie
Voor milde, aromatische, lange koffies
Bij de ontwikkeling van een volautomatische koffiemachine met One-Touch-Lungo-functie heeft JURA zich laten inspireren door de knowhow van de beste barista's. Met als resultaat een speciale bereidingsmethode die de extractietijd voor lange koffies optimaliseert. Tijdens het extractieproces wordt de koffie met heet water vermengd om te voorkomen dat lange koffies een bittere smaak krijgen. Het resulteert in milde, aromatische, lange koffiespeciaiteiten zoals de caffè Barista en de lungo Barista of een overheerlijke kan koffie. Met een druk op de knop van de Z8.

Compleet nieuwe bedieningsfilosofie
De JURA Z8 imponeert door zijn nieuwe bedieningsfilosofie die zich kenmerkt door duidelijkheid en eigentijdse eenvoud. De indrukwekkende touchscreen-display met realistische symbolen en animaties maken dat de navigatie voor zich spreekt. Ook kunnen alle stappen van de bereiding worden gevolgd. De koffiespecialiteiten zijn individueel te programmeren. Ze kunnen van een naam worden voorzien en op de display worden geplaatst. De Z8 is ook uitgerust met de Smart Connect waardoor bediening via de JURA Coffee App mogelijk is. Vanaf de smartphone & tablet!Zwitserse technologieën voor een topresultaat

In de Z8 heeft JURA de modernste Zwitserse technologieën toegepast. Zij staan garant voor koffiespecialiteiten op barista-niveau.
Het innovatieve Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij de bereiding van korte specialiteiten zoals ristretto en espresso. Tijdens dit proces wordt het water in een - exact op de waterhoeveelheid afgestemde - regelmatige frequentie door de gemalen koffie geperst. Hierdoor komen alle smaken van de korte koffies volledig tot ontplooiing.
De AromaG3 molen maalt de koffie twee keer zo snel maar wel behoedzaam zodat het aroma behouden blijft.
Dankzij de fijnschuimtechnologie zijn specialiteiten met melk en melkschuim heel eenvoudig te bereiden. Door eenvoudig de display aan te raken stromen ze in het kopje of glas. De omschakeling van melk naar melkschuim gebeurt automatisch. En de melktemperatuur kan, voor elke specialiteit apart, geheel naar eigen smaak worden gevarieerd.

Ongekende keuze aan specialiteiten
De Z8 kan een scala aan koffiespecialiteiten bereiden. Door eenvoudig het startscherm aan te raken kunnen 16 verschillende specialiteiten worden geselecteerd. Via de Rotary Selection kunnen in totaal 21 specialiteiten worden gekozen. Daarnaast is nog genoeg ruimte voor gepersonaliseerde creaties en individuele namen. Met de Z8 kan ook de herontdekte klassieker, de café au lait, worden bereid: twee pompen en twee verwarmingssystemen zorgen voor de gelijktijdige bereiding van koffie en melk. Ook de theeliefhebbers zullen de Z8 weten te waarderen: de machine levert de ideale watertemperatuur voor groene en zwarte thee.

JURA – If you love coffee

 

Kijk voor meer informatie op https://www.Jura.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist