Jamie Oliver

3 in 1 dunschiller

Bestel de Flavour Shaker direct bij WonenShop.nl Jamie Oliver heeft naast wereldberoemde gerechten een uitgebreide collectie keukenaccessoires. De 3-in-1 dunschiller heeft drie mesjes, een rechte voor harde groentes en fruit, een rechte voor zachte groentes en fruit en een gekartelde.- Inclusief drie verschillende mesjes
- Voor links- en rechtshandige
- Vaatwasmachinebestendig

Bespaar ruimte in de keukenla en vervang drie verschillende schillers en mesjes voor de 3-in-1 dunschiller van Jamie Oliver. De dunschiller wordt geleverd met drie mesjes, welke eenvoudig te verwisselen zijn. Het houdertje houdt het schillertje en de mesjes bij elkaar. Een recht mesje voor hard fruit en harde groente, zoals aardappels of appels. Een recht mesje voor zacht groente en zacht fruit, bijvoorbeeld kiwi's en tomaten. En een gekarteld mesje om reepjes te maken van voorbeeld een wortel, voor in de salade. Het oogje aan de achterkant verwijderd eenvoudig plekjes in groente of fruit. Geschikt voor links- en rechtshandige. Vaatwasserbestendig.


Bestel de jamie oliver dunschiller direct bij WonenShop.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist