Jamie Oliver

Elektronische Zout- en Pepermolen

Naast inspirerende kookboeken biedt Jamie Oliver handige en mooie keukenaccessoires. Zo ook de peper- en zoutmolen met een instelbaar vermalingmechanisme voor grove en fijne korrels.Megascherp keramisch maalwerk voor het malen van peper en zout. Eenvoudig te reinigen. werkt op batterijen (niet inbegrepen)

Jamie Oliver is een wereldberoemde kok, hij laat zich door vele verschillende werelddelen inspireren voor zijn recepten. Tijdens het koken merkt hij natuurlijk haarfijn of keukenaccessoires goed bruikbaar zijn. Zo heeft hij in de loop der tijd naast kookboeken ook een volledige lijn keukenaccessoires op zijn naam staan. De peper- en zoutmolen zijn voorzien van een trechter met druksysteem wat de molens eenvoudig navulbaar maken. Het vermalingsmechanisme is instelbaar voor grove of fijne korrels.

Bestel de jamie oliver peper- en zoutmolen direct bij WonenShop.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist