Homeij Laguiole oestermes

Smakelijk oesters eten

Met een goed oesterseizoen en de feestdagen op komst, zullen oesters weer veelvuldig op het menu staan. Dat wordt weer genieten! En helemaal met de Laguiole oestermessen vam Homeij. Deze maken het openen van uw oesters wel heel gemakkelijk.

Het Homeij Laguiole mes is niet alleen heel mooi om te zien met o.a. de traditionele "bij" op de rug van het mes. Ook de kwaliteit is uitstekend. Zo is de constructie zeer solide: het lemmet loopt door in het gehele heft en heeft een stalen krop. Vanzelfsprekend zijn alle stalen delen van roestvrij staal. Het heft is vervaardigd van mooi ebbenhouten 'pakka wood'. Professionele techniek, met 5 jaar garantie.

Met het Homeij Laguiole oestermes hoeft u niet persé naar een restaurant om oesters te eten. U bereidt ze eenvoudig zelf:
(Eventueel) de oester even stomen om het openen makkelijker te maken.
De oester met één hand (en met bijv. een theedoek) vasthouden met de platte schaal boven.
De lemmetpunt van het Homeij Laguiole oesterbreekmes met de andere hand in het scharnier tussen de schalen steken en de schelp openen met een korte draai van het mes.
De schelphelften langs de opening losjes van elkaar snijden; hierbij de oester goed recht houden zodat er geen vocht uit kan lopen.
De platte schaal verwijderen en de oester in de bolle schaal lossnijden, eventueel aanwezig gruis wegnemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist