Happy Kitchzen

Zoete verleidingen uit eigen keuken

De meeste kinderen staan met hun neus vooraan als moeders aan het bakken slaat. Ze proberen een glimp of liever gezegd een lik van het brouwsel op te vangen. Koks in spé hoeven niet meer te wachten tot pa of ma de kookspullen voor de dag halen, met de drie varianten van Happy Kitchen kunnen zij zelf aan de slag.

Van zoete chocolaatjes tot heerlijke cakes en smakelijke broodjes. Het komt allemaal uit de hoogstpersoonlijke bakkerij van kindlief. Happy Kitchen is verkrijgbaar in 3 verschillende sets waarin alle benodigdheden - uitgezonderd de ingrediënten - zitten, waarmee zoon of dochter chocolaatjes, cakejes of broodjes kunnen maken. Met vormpjes voor verleidelijke bonbons, potjes en pannetjes om deeg te mengen of chocolade te smelten, leuke verpakkingen om de lekkernijen in mee te nemen, borden en onderzetters om de baksels op te presenteren. Het enige wat de assistenten (lees: ouders) van de bakker horen te doen zijn de ingrediënten in de supermarkt te kopen. Op de bijgevoegde handleiding staat precies beschreven wat en hoeveel er nodig is voor die overheerlijke hapjes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist