Franke spoelbakken

ideaal voor klussende kok

Iedereen kent het wel: na het verven was je de verfspullen af in de spoelbak. Maar vervolgens zit de hele spoelbak onder de verfspetters die je er maar moeilijk af krijgt. De Tectonite® spoelbakken van Franke bieden uitkomst voor de fanatieke klusser.Tectonite® is een door Franke ontwikkeld materiaal dat als groot voordeel heeft dat vlekken geen kans krijgen om erin te trekken. Bovendien is het materiaal zeer sterk en krasbestendig. Het per ongeluk laten vallen van gereedschap in de spoelbak richt daardoor geen schade aan.

Ook tijdens ‘normaal’ gebruik kan een Tectonite® keukenblad tegen een stootje. Zo is het materiaal bestand tegen temperaturen tot 300°C, een loeihete ovenschotel kun je dus zonder zorgen even laten afkoelen op het keukenblad. Bovendien is Tectonite® waterafstotend en dus eenvoudig schoon te maken. Agressieve stoffen als azijn en wijn krijgen daardoor geen kans.

Onder andere de Sirius spoelbakken van Franke zijn gemaakt van Tectonite®. Deze spoelbakken zijn door hun modieuze vormen ideaal voor de moderne keuken. Bovendien is de Sirius spoelbak in diverse trendy kleuren beschikbaar, zoals wit, chocolade en antraciet. Er kan dus altijd voor een kleur gekozen worden die past bij de overige keukeninrichting.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “Behalve robuust en praktisch is Tectonite® ook zeer stijlvol. Bovendien zijn de Sirius spoelbakken aantrekkelijk geprijsd. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld jonge consumenten die een keuken willen die én lang meegaat, én betaalbaar is.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist