Franke keukens

Kookboek nog steeds populair

De keuken is meer dan alleen een ruimte om een maaltijd te bereiden, zo blijkt ook uit het onderzoek van Franke. Voor 42% van de ondervraagden is de keuken dé plek om te koken en vervolgens gezellig samen eten met familie en vrienden. Ruim een kwart gebruikt de keuken als leefruimte, voor hen is het een tweede woonkamer. Een vijfde van de ondervraagden is alleen in de keuken te vinden om te koken.

“De laatste jaren wint koken steeds meer aan populariteit. Het toenemende aantal televisieprogramma’s en culinaire tijdschriften zijn hier een voorbeeld van. De keuken is voor veel Nederlanders niet langer alleen een ruimte om snel een maaltijd te bereiden, maar fungeert steeds vaker als tweede huiskamer waar men graag met familie en vrienden tijd doorbrengt,” stelt Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland.

Over Franke Kitchen Systems
Franke is aanbieder van hoogwaardige roestvrijstalen producten voor de keuken en horeca en tevens ‘s werelds grootste producent van keukenspoelbakken. Het bedrijf is opgericht in 1911 en inmiddels gegroeid tot 70 vestigingen in 37 landen met 11.000 medewerkers. Franke Nederland is gevestigd in Helmond en Brunssum en telt 155 medewerkers. In de vestiging in Helmond produceert Franke producten die over de hele wereld gebruikt worden, zoals buffetbladen en tapkranen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist