Franke

All-In

Eenvoudig, multifunctioneel, elegant, speels: All-In is het flexibele voedselbereidingssysteem van Franke dat een naadloze, intelligente workflow biedt. Het product bestaat uit een set universele modulaire accessoires die speciaal zijn ontworpen voor alle spoelbakken tot 540 mm. De accessoires regelen de maaltijdbereiding – en het opruimen – waardoor keukentaken veel efficiënter worden en er een vrije en leuke ruimte ontstaat. Door je aanrecht op een innovatieve en designgerichte manier te organiseren, kun je ten volle genieten van de kookervaring. Geoptimaliseerd, multifunctioneel, modern en met een geraffineerd vleugje stijl moderniseert en transformeert All-In in één klap de hele keuken.

De All-In, met 8 verschillende producten in 1, is duurzaam, praktisch en gedurfd door zijn elegante en eenvoudige designconcept en voldoet aan alle behoeften: van het bereiden van maaltijden tot het eigenlijke kookproces, van het schoonmaken tot het perfect opruimen van de keukenruimte. Het product is bovendien veilig, omdat het gemaakt is van Sanitised®-materiaal, terwijl de neutrale kleuren gemakkelijk te combineren zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist