Foremost melkopschuimer

Lattemento

Hoge hakken, korte rokken, geur van basilicum, passie en romantiek om elke hoek. Genieten van het leven, een kaartje leggen, een korte ruzie en dan weer liefde. Kleine barrista's, heerlijke bistro's. Daar waar gezelligheid tastbaar is. Italië een genot voor de romanticus of koffieliefhebber. Want in ‘de laars' wordt de beste cappuchino, macchiato en koffie verkeerd ter wereld geschonken. Voor een ieder die geen private jet bezit en op elk moment thuis wil genieten van het perfecte kopje is er nu Lattemento van Foremost.

Een melkopschuimer die zijn werk zo goed doet dat deze als de absolute "numero uno" is getest door de Consumentenbond. De Lattemento zorgt voor het perfecte schuim in slechts 70 seconden en schakelt zichzelf daarna automatisch uit. Melk opwarmen of schuimen kan beide. Krachtig in prestatie en ook een graag geziene gast. Het strakke RVS design laat niets aan de verbeelding over.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist