Erbi keukenbladen

Top Core

Het wordt steeds belangrijker dat materialen er niet alleen mooi uit moeten zien, maar ook ‘echt' moeten voelen. De nieuwe Top Core® collectie van Erbi speelt op deze ‘Look and Feel' trend in. De structuren van het programma, in combinatie met dessins als Canvas, Denim, Onyx, Smokey Black en Zebrano Grey hebben zowel visueel als voelbaar een bijna magische aantrekkingskracht.

De dessins uit de Top Core® collectie sluiten ook onderling op elkaar aan. Zo zijn achterwanden en werkbladen naar wens te combineren. Bijzonder is dat deze luxueus uitziende collectie een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Top Core® heeft een standaard dikte van 10 mm. Dit sluit perfect aan op de toenemende vraag naar greeploze keukens met een dun werkblad. Maar ook werkbladen van 40, 60, 80 mm en dikker zijn mogelijk dankzij de V-groove techniek. Met deze techniek wordt de rand uit het materiaal gevouwen en vormt het één geheel met het blad. Hierdoor lopen structuur en dessin van het blad door in de rand. De werkbladen kunnen daarnaast ook van fraaie onderbouw spoelbakken worden voorzien.

Top Core® is een veelzijdig materiaal bestaande uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. (De zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier). Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van 10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaalt.

Top Core® is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is daarnaast ook kras- en slijtvast. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen is.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij minstens 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Erbi is ook in het bezit van een eigen showroom in Alphen aan den Rijn, waar consumenten van harte welkom zijn. Hier zijn naast Top Core® ook alle andere collecties te bezichtigen waaronder CaesarStone®, Solid Glass, Corian® en Green Core®.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist