Erbi Keukenbladen

Ceasarstone


Erbi Keukenbladen introduceert zes nieuwe stijlvolle CaesarStone® kleuren. De gestroomlijnde Whale van ijzig-zwart, het speelse zwart-wit spel van de Dalmatian, de donkerbruine ruwheid van de Ox en de grijze massiefheid van de Rhino geven het keukenblad een bruisend karakter. Kleuren die koelte en energie samenbrengen. Warmte en soberheid combineren.

Basalti en Flint zijn tinten waarin aardse elementen zoals basalt en vuursteen het oppervlak bepalen. De keuken krijgt hierdoor een authentieke identiteit en een levendige uitstraling. Sfeer en sculptuur in CaesarStone®

CaesarStone® is een composiet steen dat voor 93% uit natuurlijke kwartskorrels en voor 7% uit toegevoegde kunststoffen bestaat. Door de combinatie van natuur en technologie heeft CaesarStone® unieke eigenschappen en een exclusieve uistraling. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal is niet poreus, hard en krasbestendig.

De CaesarStone® kleuren zetten de toon in de keuken en het wooninterieur. En zijn specifiek afgestemd op de laatste woontrends. De nieuwe kleuren brengen het totaal aantal op 24 kleurvarianten.


Kijk voor meer informatie op: www.erbi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist