Erbi heeft op de MOW september 2007, een grote internationale keukenbeurs, haar innovatiekracht en de dynamiek van de onderneming wederom laten blijken. Voor de nieuwe collectie 2008 introduceert Erbi een nieuw materiaal: ArtTex.

 

ArtTex is een materiaal dat inspeelt op de woontrends van dit moment: elementen uit woonkamer en keuken lopen in elkaar over waardoor materialen, kleuren en producten uit deze ruimtes met elkaar verweven zijn. Daarnaast vindt men in deze collectie zowel klassieke als moderne elementen terug.  

 

ArtTex bestaat uit gelamineerd textiel. Door deze combinatie ontstaat een stoer oppervlak met een voelbare structuur en een rijke, diepe textiele oogopslag. Het textiel lijkt zelfs tastbaar. De uitstraling van het materiaal is

hierdoor uniek. Door het gebruik van ArtTex als blad/wand ontstaat een nieuwe dimensie; een combinatie van een zachte ‘look’ met een kwalitatief ‘hard’ product.  

 

en kleuren uit het Erbi programma. Denk hierbij aan combinaties met CaesarStone®, SteelArt, Corian®,  Solid Glass of Massief Edelhout.

Het onderhoud is eenvoudig, met een vochtige doek behandelen is voldoende en hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Kijk voor meer informatie op: www.erbi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist