Eerste Schroevendraaier

met wijnopener en kruidenmolen

Bosch introduceert een speciale seizoenseditie van haar draadloze accuschroevendraaier: de Bosch Ixo Spice met kruidenmolen en de Ixo Vino met wijnopener. De ideale finishing touch voor ieder gerecht.

De Ixo Spice is een nieuwe editie van ’s werelds meest populaire tool: de Ixo. Of het nu om zout, peper of chili gaat – er zijn geen gedroogde kruiden of specerijen die de Ixo niet kan malen. Door de kruidenmolen-adapter met de gewenste ingrediënten op de Ixo vast te zetten en de rode knop in te drukken, krijgen uw gerechten de ultieme finishing touch.

Na het eerste elektrisch gereedschap met lithium-ion technologie in 2003, de eerste accuschroevendraaier met kurkentrekkeradapter in 2010 en de eerste schroevendraaier die met z’n 700 Swarovski steentjes ook in heel wat handtassen fonkelde, volgt nu deze unieke kook tool: de Ixo Spice.

Ixio Vino
Krachtig en handzaam. Niet alleen schroeven, maar nu ook flessen wijn openen wordt een fluitje van een Cent

 

 

Kooktips en recepten
Ter gelegenheid van de lancering van de Ixo Spice, biedt Bosch ook wedstrijdacties en receptentips aan op www.bosch-ixo.com.

De Ixo
De Ixo van Bosch zorgde in 2003 met z’n spreekwoordelijke lichtheid voor een ware revolutie op de doe-het-zelfmarkt. In een wereld vol zwaar, groot en onhandig gereedschap kwam deze lichtgewicht tool als een klein en handig alternatief op de markt. Dankzij z’n praktische “altijd gebruiksklare” functie en slank design werd de Ixo al snel een veel gezocht alternatief voor de klassieke handschroevendraaier en werd het ’s werelds meest populaire gereedschap.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist