DuPont Corian oppervlaktematerialen

DeepColour

Er is nu iets nieuws voor industriële gebruikers, architecten, ontwerpers en consumenten die voor hun producten, projecten, creaties en huizen op zoek zijn naar hoogwaardige, elegante, betrouwbare en hygiënische donker gekleurde oppervlakte-oplossingen.

In het kader van het meerjarige groei-initiatief "Endless Evolution" introduceert DuPont een nieuwe, superieure norm voor geavanceerde oppervlaktematerialen voor interieurontwerp en -architectuur: de door de R&D-laboratoria van DuPont ontwikkelde innovatieve productiemethode genaamd DeepColour™ Technology* (een uitvinding waarop octrooi is aangevraagd) waarmee het mogelijk is massieve oppervlaktematerialen met een diepere, intensere en duurzamere donkere kleur en verbeterde slijtvastheid te vervaardigen die zich gemakkelijker laten thermovormen en betere (naad)afwerkingsmogelijkheden bieden.

Momenteel produceert DuPont met de DeepColour™ Technology vier tinten zwart:
- DuPont™ Corian® Deep Nocturne, klassiek gitzwart, een zeer veelzijdig effen zwart;
- DuPont™ Corian® Deep Anthracite, glanzend zwart, doorspekt met zilveren spikkels,
- DuPont™ Corian® Deep Black Quartz, een oneindig zwart landschap, gecontrasteerd met
ivoorkleurige spikkels,
- DuPont™ Corian® Deep Night Sky, nachtelijk zwart met een sterrenstelsel van doorschijnende
deeltjes.

De vier met de DeepColour™ Technology vervaardigde DuPont™ Corian® kleuren, komen vanaf
1 februari 2014 in Europa, het Midden-Oosten en Afrika op de markt.

"In de zomer van 2013 hebben we het Endless Evolution-initiatief gelanceerd voor DuPont™ Corian®, in het kader waarvan we nieuwe marketingtools en online diensten hebben geïntroduceerd voor industriële gebruikers, bestekschrijvers en consumenten. Nu presenteren we de DeepColour™ Technology, een op wetenschap en technologie gebaseerde innovatie die we toepassen op de donkere kleuren van de massieve oppervlaktematerialen van DuPont™ Corian®. Met behulp van deze technologie vervaardigen we vier zwarttinten met een betere combinatie van esthetiek en functionaliteit. “Met het Endless Evolution-initiatief en de nieuwe producten die daarvan het gevolg zijn, versterken we ons commitment aan de markt van massieve oppervlaktematerialen en aan het concurrentievermogen van al onze klanten en de tevredenheid van eindgebruikers", zegt Jean-Yves Bach, business director DuPont Building Innovations voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

"Door hun speciale mix van eigenschappen en prestaties brengen de massieve oppervlaktematerialen van DuPont™ Corian® een vergaande verandering teweeg in de wereld van interieurontwerp en -architectuur. Met de DeepColour™ Technology presenteren we een wat betreft vervaardiging, esthetiek en functionaliteit superieure oplossing voor geavanceerde, donker gekleurde oppervlaktematerialen. “Met deze technologie willen we nieuwe, veelzijdige oplossingen leveren aan iedereen die op zoek is naar donker gekleurde moderne oppervlaktematerialen. En dankzij de veelzijdigheid van deze technologie komen we binnenkort ook met andere kleuren, altijd met een vernieuwde mix van functionaliteit en esthetiek, waarmee we de belofte van innovatie achter ons Endless Evolution-programma waarmaken", aldus Eddy Verschueren, Global Technical Manager voor DuPont™ Corian® bij DuPont Building Innovations.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist