Diamant Sabatier Snijplanken

Maak je keuken compleet!

 

Diamant Sabatier maakt je keuken compleet met diverse nieuwe snijplanken. Bij messen van topklasse zoals de professionele messen van Diamant Sabatier hoort namelijk ook een snijplank van hoge kwaliteit. Diamant Sabatier snijplanken bieden je de kwaliteit die je van een topmerk mag verwachten.

 

 

De Diamant Sabatier snijplanken zijn vervaardigd van fijn afgewerkt en gepolijst kops hout. Kops hout is zeer sterk waardoor de snijplanken lang mee gaan. Diamant Sabatier biedt je een viertal snijplanken met een zeer fraai, strak design. Voor iedere kookliefhebber wat wils.

 

 

De snijplanken van Diamant Sabatier zijn verkrijgbaar vanaf € 16,90 en bieden daarmee een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Fraai verpakt dus ook zeer geschikt als geschenk.

Kijk voor meer informatie op: www.sabatier.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist