Diamant Sabatier messen

Delice collectie


Een steelse blik, een achteloze aanraking... En dan is daar het verlangen naar Delice. De nieuwe messencollectie van het kwaliteitsmerk Diamant Sabatier.

 

 

De nieuwe Delice collectie van Diamant Sabatier voldoet aan de scherpste eisen. Het lemmet is vervaardigd van hooggelegeerd roestvrij Duits X45 Cr Mo V15 staal (DIN 1.4116). Alle messen zijn daardoor duurzaam vlijmscherp. De kuiltjes voorkomen dat etenswaren aan het lemmet blijven kleven. Bovendien is de krop van gesmeed roestvrij staal. Ook de constructie is zeer degelijk: de lemmetangel is muurvast bevestigd aan de roestvrij stalen hefteindplaat. Door het comfortabele heft van smaakvol ebben pakkahout heeft Delice een zeer stijlvol design. De Delice collectie van Diamant Sabatier is gunstig geprijsd en wordt krachtig onderbouwd door levenslange garantie.

 

De Delice collectie van Diamant Sabatier biedt voor elke handeling het juiste mes. De collectie bestaat uit een officemes, universeel keukenmes met kuiltjes, klein koksmes met kuiltjes, groot koksmes, tomaten- worst- en kaasmes met kuiltjes en microkarteling, groot santokumes met kuiltjes, broodmes met kartel en aanzetstaal. Alle messen zijn verpakt in een zeer fraaie zwarte geschenkverpakking. Daarbij bevat de Delice collectie een prachtig vormgegeven design messenblok met 5-delige inhoud: officemes, tomaten- worst- en kaasmes, koksmes 20cm, broodmes en aanzetstaal. Een pronkstuk in elke keuken.


Kijk voor meer informatie op: www.sabatier.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist