Diamant Sabatier

Cuisine pizzames

Om lekker te genieten van pizza is een goed pizzames een vereiste. Met het nieuwe Cuisine pizzames van Diamant Sabatier snijdt u heel eenvoudig de pizza in hapklare stukken. Géén geknoei, getrek of gescheur meer.De Cuisine pizzamessen hebben een rond lemmet voor een optimale grip op de pizza. Het lemmet en de angel zijn vervaardigd uit één stuk roestvrij Molybdeenstaal. Ze zijn daardoor extra hard en elastisch en hebben een grote corrosiebestendigheid. De gaten in diamantvorm zorgen voor minder kleven aan het lemmet en dus voor makkelijker snijden. De heftschalen van ABS kunststof zijn vastbesloten aan de angel. Traditioneel, sfeervol design met klinknagels. De gelaste dural-krop is licht en rond, prettig om mee te werken.

Diamant Sabatier messen worden gemaakt bij het stadje Thiers in de Franse Auvergne, waar al meer dan 500 jaar messen gemaakt worden. Dit traditionele vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste productietechnieken, vormt de basis van het succes. Diamant Sabatier hanteert zeer hoge kwaliteitsnormen en kan daardoor levenslange garantie op elk product verlenen. Deze garantie omvat alle materiaal- en fabricagefouten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist