Demeyere pannen

antikleeflaag Thermolon Granite

Omdat Demeyere de snelgroeiende trend naar ecologische en gezonde producten volledig mee wil ondersteunen, introduceert het culinaire merk pannen met de gezonde antikleeflaag ThermolonTM Granite. Het resultaat zijn 3 revolutionaire, groene reeksen: Multiglide Granite, ControlInduc Granite en Ecoglide Granite.

ThermolonTM Granite, een revolutie in antikleeflagen
ThermolonTM Granite is geen gewone antikleeflaag: het is een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele antiaanbaklagen. ThermolonTM Granite is immers PTFE-vrij, gebruikt geen PFOA als grondstof, laat geen giftige gassen vrij bij het bakken op hoge temperatuur, verbruikt minder energie tijdens het productieproces én kampt niet met oververhittingsproblemen. Voor de productie van deze nieuwe antikleeftechnologie is - vergeleken met een traditionele antikleeflaag - twee keer minder energie vereist, wat de CO2-uitstoot tot 60% vermindert.

De keramische coating is hittebestendig tot een temperatuur van 450°C en combineert perfecte antikleefeigenschappen met gebruiksvriendelijkheid. Dat betekent dat je in deze pan probleemloos kan bakken en braden.

Van foie gras tot zwaardvis
ThermolonTM Granite geeft een perfect resultaat bij het bakken van delicate producten zoals verse foie gras, zachte vissoorten (bv. zwaardvis), sint-jakobsvruchten... Kortom, de pannen zijn perfect voor het bakken en braden van vele voedingsmiddelen.

De voordelen van ThermolonTM Granite, gecombineerd met de kwaliteit van Demeyere, kleurt het merk revolutionair groen. De Demeyere-koekenpannen hebben meerlagenmateriaal tot aan de rand, wat een perfecte warmtegeleiding garandeert. Dit unieke materiaal zorgt ervoor dat je de pannen kan gebruiken op lage fornuisintensiteit terwijl ze toch de baktemperatuur behouden. Wanneer je bakt op lagere vuurstanden, bereik je niet alleen betere resultaten maar bespaar je - onafhankelijk van het gebruikte fornuis - ook op je energiefactuur. Een sterke combinatie dus, de Demeyere-pan die de warmte zeer goed geleidt en de gezonde antikleeflaag ThermolonTM Granite.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist