Demeyere geëmailleerde gietijzeren cocottes

Staub

Voortaan distribueert culinair specialist Demeyere ook in Nederland het Franse wereldmerk Staub, be-kend van zijn geëmailleerde gietijzeren cocottes. De unieke producten van Staub staan voor een kook-sensatie op zich. Zelfs in de allerkleinste versie, de minicocottes, heb je maxismaken. In felle kleuren, zoals de kleurrijke Vitamines. Of in keramiek, zoals de exclusieve reeks ‘Keramiek by Staub'.

 

Sinds juni 2008 maakt het Franse merk Staub deel uit van de Duitse groep Zwilling J.A. Henckels. De ge-emailleerde gietijzeren cocottes zijn complementair met de kookproducten in roestvrij staal van De-meyere, exclusieve distributeur van Staub in Nederland. Staub staat synoniem voor zachtjes laten sudderen en leent zich bij uitstek voor het bakken, braden en karamelliseren van voedsel.

De vijf troeven van Staub op een rij:
1. Staub staat voor een unieke manier van garen met picots® - een soort van spikes onderaan het deksel - in een gesloten circuit. Deze picots® verzekeren een continue natuurlijke besprenkeling met condensatiedruppels: ze herverdelen de condensatie die zich vormt in de braadpan door het te laten ‘regenen' en de condensatie niet alleen van de zijkant te laten aflopen, zoals bij de meeste braadpannen. Het resultaat is een natuurlijke, gezonde en smakelijke keuken: mals vlees, zachte groenten... De Staub-producten zijn even geschikt voor knappe keukenpieten als voor beginnelingen die nieuwsgierig zijn naar aroma's en smaken in al hun intensiteit.

2. De zwarte, matte geëmailleerde binnenkant van de cocottes is zeer resistent voor een natuurlijke, gezonde en smakelijke keuken.

3. Alle Staub-producten hebben een egale bodem zodat je je kookplaat niet kan beschadigen.

4. De knop van de Staub-producten (1), in messing of verknikkeld, is aangepast aan gebruik in de oven.

5. Tot slot zijn de Staub-producten geschikt voor gebruik op alle kookfornuizen, inclusief inductie, en gebruik in de oven.

Minicocottes
Een reeks apart vormen de minicocottes van Staub, schattige braadpannetjes die ondanks hun kleine diameter een smaakbom van formaat garanderen. De ronde cocottes hebben een diameter van 10 cm, de ovale cocottes een doorsnede van 11 cm. Net als de grotere modellen uit het Staub-assortiment bewaren ze perfect smaken en voedingswaren, dankzij de unieke technologie en door-dachte materiaalkeuze (zie ook ‘Staub, ongekende smaaksensatie'). Bovendien charmeren de minico-cottes elke gast met hun onvervalste design en waaier van 11 kleuren - van sober zwart, helder wit, titanium tot uitgesproken rood.

Vitamines
Zes smakelijke kleuren telt de reeks ‘Vitamines': citroen, sinaasappel, kers, grenadine, aubergine en basilicum. Stuk voor stuk speelse tinten die pit en passie brengen in je keuken. Zowel de gewone cocot-tes van Staub als de minicocottes zijn in deze Vitamines-kleuren te verkrijgen. Voor wie houdt van blikvangers op tafel, in stijl én in smaak.

Keramiek by Staub
Samen met de gekende gietijzeren cocottes lanceert Staub nu ook keramisch kookgerei in Nederland. ‘Keramiek by Staub' is ideaal om ovenschotels in te bereiden én ze stijlvol op tafel te serveren.

Voor deze reeks heeft Staub een nieuwe soort keramiek ontwikkeld: minder poreus, meer schokbesten-dig en beter bestand tegen hoge temperaturen. Deze innovatieve keramiek verspreidt geleidelijk de warmte en laat de smaken volledig tot zijn recht komen. De klei die wordt gebruikt als basismateriaal is volledig natuurlijk en bevat geen metalen elementen. Daardoor kan je de producten probleemloos gebruiken in de microgolfoven.

Nog enkele tips:
• Het email is perfect glad, wat het gemakkelijk maakt om de producten te reinigen. Je kunt het kook-gerei in de vaatwasmachine zetten of met een zacht sponsje reinigen. Bij voorkeur omgekeerd laten drogen.
• Omdat de keramiek zeer duurzaam is, mag je erin snijden. De keramiek zal niet beschadigd worden.
• Je kunt het keramisch kookgerei ook probleemloos in de diepvriezer plaatsen. Het is wel afgeraden om een product dat uit de vriezer komt rechtstreeks in een hete oven te plaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist