De'Longhi Espressotoestellen

Compacte Intensa

De verkoop van volautomatische espressotoestellen floreert. Met zo'n apparaat smaakt uw dagelijkse koffie precies zoals in een restaurant of bar. Wie voor zo'n apparaat kiest, stelt het op prijs dat verse koffie wordt gezet volgens de regels van de kunst.

De mogelijkheden van een espressotoestel zijn groot, de afmetingen eveneens. Voor wie over een niet al te royale keuken beschikt en/of zijn werkvlak liever vrijhoudt voor het echte keukenwerk, is het soms even zoeken naar een geschikte vaste plek.

De Italiaanse espressospecialist De'Longhi nam de uitdaging aan en ontwikkelde een espresso-apparaat dat alle kwaliteiten van een volautomatisch toestel combineert met een compacte vormgeving. INTENSA is een zwart of zilvergrijs glanzend, compact volautomatisch espresso-apparaat (B 23,8 cm x H 33,8 cm x D 43 cm) dat op het werkvlak aanzienlijk minder plaats inneemt dan zijn traditionele soortgenoten en dat bovendien past onder elk bovenkastje in de keuken.

INTENSA is voorzien van een nieuw, gepatenteerd thermoblocksysteem dat zorgt voor de bereiding van de perfecte espresso en de ideale en constante temperatuur verzekert. De compacte en gepatenteerde zetgroep bevindt zich aan de zijkant van het toestel en is gemakkelijk toegankelijk en uitneembaar.

Het apparaat kan zowel met gemalen koffie als met bonen worden gebruikt. Voor elke kop koffie maalt INTENSA de gekozen hoeveelheid bonen vers en gebruikt ze volledig op, zodat er geen restjes in het toestel achterblijven. De geïntegreerde molen beschikt over 13 standen. Het reservoir (150 g) voor de koffiebonen kan worden afgesloten zodat de aroma's beter bewaard blijven.

INTENSA staat synoniem voor koffie op maat: van een kleine espresso tot een grote lungo, 1 of 2 koppen, warm of heet water, 6 tot 14 g koffie, met een zeer mild tot zeer pittig aroma. Verder zijn er 4 waterhoeveelheden voorgeprogrammeerd en is er een instelbare geheugentoets.

Zin in een echte cappuccino? Afhankelijk van het model zorgt het roestvrijstalen cappuccinosysteem of de ‘rapid cappuccinofunctie' voor de perfecte royale melkschuimkraag. Doordat de koffie-uitloop in de hoogte verstelbaar is, passen ook hoge Latte Macchiatoglazen er probleemloos onder.

INTENSA bedienen is kinderspel. Op het digitale display staan symbolen/tekstlijnen die duidelijke taal spreken. Voor het bereiden van elk type koffie is 1 knop nodig. Ook is het apparaat uitgerust met een speciale spaarstand waardoor minder energie verbruikt wordt wanneer het niet in werking en toch ingeschakeld is.

Over het onderhoud van INTENSA kunnen we kort zijn. Dankzij de automatische ontkalkings- en spoelprogramma's volstaat één druk op de knop. Het waterreservoir van 1,7 l, evenals de opvangbakjes voor koffiedrab en water zijn vaatwasmachinebestendig.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist