DeLonghi Espresso apparaat

Perfecta


Het nieuwe espresso-apparaat PERFECTA van de Italiaanse fabrikant De’Longhi  vormt een glanzend middelpunt in iedere keuken. Uitgevoerd in opvallend hoogglans wit, zwart of titaniumkleurig zijn ze een echte eyecatcher. 
 

PERFECTA zal koffieliefhebbers die van een verse espresso, caffè latte of cappuccino houden, kunnen bekoren.

 

De volautomatische PERFECTA-toestellen   hebben diverse (automatische) functies en het bereiden van heerlijke cappuccino, caffè latte wordt kinderspel.

Dankzij Easytronic volstaat 1 knop om de perfecte espresso te zetten. Het cappuccinosysteem vermengt stoom, lucht en melk in de juiste verhouding tot een perfect romige schuimlaag voor uw cappuccino. Het roestvrijstalen stoompijpje heeft een melkschuimregelaar waarmee zelf de dikte van de schuimkraag bepaalt wordt. De automatische functie “Pronto Cappuccino” zorgt voor een cappuccino met een royale schuimkraag of een heerlijke caffè latte. Na gebruik kan het transparante melkreservoir gewoon weer in de koelkast. Handig is dat de koffie-uitloop in de hoogte verstelbaar is en hoge koppen er probleemloos onder passen.
 
Echte Italiaanse koffie wordt gedronken uit voorverwarmde koppen. Door de koffiekoppen omgekeerd op de warmhoudplaat te plaatsen warmen ze op.
 
Door de autocleantoets worden de melkleidingen grondig gereinigd met heet water en stoom zodat ook het schoonmaken niet te veel tijd en moeite vraagt.

Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist