DeLonghi

Ontbijten op hoog niveau


De’Longhi lanceert een nieuwe ontbijtset in de Esclusivo Line. Een lijn die bestaat uit elegante apparaten van roestvrijstaal. Dit materiaal geeft deze apparaten een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en een robuuste en moderne look. De Toaster CTH2023, Waterkoker KBH2001, Blender KF8170H en de Citruspers KS5000H werden onderscheiden met de IF Product Design Award 2007. Vervolgens werd de Esclusivo Line ook nog eens bekroond met de Red Dot Design Award. Met deze partners in de keuken staat er in een handomdraai een heerlijk ontbijt op tafel en worden de dagelijkse huishoudelijke klusjes weer plezierig.

Niets is gezelliger en lekkerder dan vers geroosterd brood. Met de toaster CTH2023 die onder andere is uitgerust met een praktisch broodrekje voor het opwarmen van croissants. Met een praktische draaiknop selecteert men de bruiningsgraad.  En de “bagel” stand maakt het mogelijk om slechts één kant te toasten. Bijzonder zijn de blauw verlichte indicatielampjes. Consument verkoopprijs € 59,95.

Snel kokend water voor thee wordt verkregen met de waterkoker KBH2001. Het waterniveau wordt met een indicator blauw verlicht en de aan-/uitknop is uitgerust met een LED-verlichting. Er is een grote opening om makkelijk bij te vullen en de verwijderbare kalkfilter is makkelijk te reinigen. Vermogen: 2000 W. Consument verkoopprijs € 59,95.

Smoothies en andere heerlijke gezonde drankjes worden vers bereid met de blender KF8170H. De grote glazen mengbeker (1,5 L) biedt royaal plaats aan grotere hoeveelheden. De uitneembare RVS messen crushen met gemak ijs en alle andere ingrediënten. Ze zijn bovendien uitneembaar en dus makkelijk schoon te maken. Voorzien van 5 snelheden en pulsefunctie. Het apparaat is een sieraad voor iedere keuken. Consument verkoopprijs

€ 79,95.

De citruspers KS5000H springt er niet alleen uit vanwege zijn design maar is ook speciaal ontworpen om optimaal te functioneren. Hij kan compleet gedemonteerd worden voor een eenvoudige reiniging. Er is continue uitloop langs de schenktuit met anti-drupsysteem. Met deze citruspers haalt men zonder veel moeite al het sap en de vitamines uit de vrucht. Consument verkoopprijs € 59,95

Voor wie nog graag een volle pot koffie zet mogen de koffiezetters ICM65 en ICM65T niet ontbreken. De moderne apparaten hebben een programmeerbare timer, aromaselector en een permanent goudfilter. Verder zijn ze voorzien van een versheidsindicator wat inhoudt dat nadat de koffie gezet is het apparaat zich op warmhoud stand zet. Door middel van indicatielampjes wordt aangegeven hoe lang de koffie al klaar is. Na 2 uur schakelt het apparaat automatisch uit. De ICM65T is voorzien van een thermoskan met roestvrijstalen wand. Consument verkoopprijs: ICM65: € 79,95, ICM65T: € 99,95 Ook de volautomaat Prima Donna van De’Longhi past perfect bij deze ontbijtset.


Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist