Dekker Zevenhuizen

TopLaminate & DecorTop 2023

Graag introduceren we interessante producten en innovaties voor de nieuwe collectie 2023. Vandaag zijn dat de nieuwe kleuren in de collectie: TopLaminate & DecorTop.

In de TopLaminate collectie zijn er twee nieuwe, inspirerende kleuren toegevoegd die elk op hun eigen manier een eigentijdse boost geven aan de keuken.

De nieuwe kleuren zijn Invictus en Sandy Gravel.

Invictus sluit met zijn aardse uitstraling mooi aan op de Mythical Rerooted trend waar we meer dan ooit op zoek gaan naar verbinding met de natuur en waarin de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De donkere marmer look heeft een lichte ader met een bruine toon.

Sandy Gravel heeft een subtiele lichtgrijze steen patroon. Combineer het met kleur en de keuken krijgt direct een energieke en levendige uitstraling

In de DecorTop collectie is nu ook 'marmer' opgenomen, te weten Discovery. Samen met de kleur Braveheart hebben we twee kleuren toegevoegd die op geheel eigen wijze de keuken pit geven.

Discovery is een stoere, donkere marmerlook met lichte aders die de keuken een krachtige uitstraling geeft van luxe en kwaliteit.

De nieuwe kleur Braveheart maakt de keuken niet alleen lichter maar zorgt ook nog eens voor balans. De vriendelijke steenstructuur is door zijn lichte tint makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist