Dekker Zevenhuizen

Terrazzo

Wat de keukenvoorspellingen zijn voor 2020? Terrazzo! Maar dan net even anders dan we gewend zijn, want er is meer variatie in kleur en structuur. Deze lookalike keukenbladen van composietsteen springen in op deze trend. En bijkomend voordeel is dat in tegenstelling tot echt terrazzo dat terrazzo kleuren van Evora Quartz (composietsteen) niet geïmpregneerd hoeft te worden en ook bestand is tegen zuren.

Er zijn drie nieuwe kleuren aan de collectie Evora Quartz toegevoegd: Hydra, Argus en Naga. Hydra is een subtiele grijstint met een fijne terrazzostructuur. Argus is een donkere, bijna zwarte variant. Eigenlijk net zo trendy als tijdloos, precies zoals je verwacht van een oud materiaal als terrazzo. Het past dan ook in bijna elke keuken. Naga is daarentegen uitgesproken in de kleurstelling zwart / wit en heeft een grovere structuur.

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten en kun je onze producten ook terugvinden in hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist