Dekker keukenbladen

32 kleuren composietsteen

Dekker, leverancier in onder andere keukenbladen heeft een eigen steenproductie in Alphen a/d Rijn. In deze fabriek wordt een groot deel van het Europian Quartz assortiment geproduceerd. Dit assortiment composietsteen telt maar liefst 32 hoogwaardige kleuren, onderverdeeld in vier collecties – een voor elk segment in de markt met elk een eigen uitstraling.

Wat is composietsteen
Composietsteen wordt vervaardigd van fijne en grovere deeltjes kwarts en graniet. Om die harde korrels te binden, wordt er een superieure polyesterhars doorheen gemengd die voorzien is van kleurstoffen. Na persing onder extreem hoge druk worden uiteindelijk platen verkregen waarin de natuurlijke patronen van het steen bewaard zijn gebleven, en die qua eigenschappen de natuurstenen bladen nog overtreffen: composietsteen is namelijk niet poreus, en de kleuren variëren van tijdloos-naturel tot modern. En de keuze uit al die tinten hoeft u niet te maken bij de steenfabriek, zoals bij sommige granietsoorten moet, maar gewoon bij uw keukenadviseur, omdat composietsteen minder grillig is dan natuursteen. De 13 mm dikke toplaag wordt, tot slot, nog onderlijmd met een drager.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist