Culinair schaakblok

Ambachtelijke snijplank en schaakbord ineen

Vooruitdenken is het adagium van schaakgrootmeesters en meesterkoks. Én van journalist David Reader. Hij vroeg meubelmaker Maarten Kien en chef-kok Arne Ramak een originele snijplank te ontwerpen. Het resultaat is een culinair schaakblok, een kopshouten snijplank gemaakt van eiken en Amerikaans noten. Je kunt er op snijden, maar ook op schaken. Het heeft zelfs de officiële afmetingen van een wedstrijdbord. Als snijplank biedt het kopshouten schaakblok een aantal praktische voordelen. De houtvezels staan recht omhoog waardoor een scherp mes tussen de vezels door snijdt. Zo blijft het mes blijft langer scherp en kan er geen vuil in de groeven achterblijven. De snijplank is geïmpregneerd met tungolie, waardoor hij niet kromtrekt en er geen diepe snijsporen achterblijven.
Over David Reader

David Reader verbindt met trots de beste ambachtslieden van Nederland aan mannen die op zoek zijn naar exclusieve en met de hand vervaardigde producten. Door hedendaagse online shopmogelijkheden kan de relatie met het product en de vakman vervagen. David Reader wil deze ontwikkeling doorbreken en de authentieke verhalen van de ambachtslieden laten zien en horen.

Met deze gedachte is DavidReader.nl ontstaan. Een online platform voor de man met liefde voor exceptionele producten, waar ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten worden aangeboden door de ambachtsman zelf.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist