Cuisipro-decoratieset voor cupcakes

Keicoole cakejes!

Met de nieuwe decoratieset voor cupcakes houdt Cuisipro je zoet. Een traditioneel gebakje met chocoladetoefjes? Een kleurrijk geglazuurd cakeje met een verrassing in? Of een hoogstpersoonlijke creatie met een knipoog? Met de versierhulp van Cuisipro maak je keicoole cakejes die haast te leuk zijn om op te eten...Kids, keukenklusjes en knoeien - dat gaat perfect samen. Met de nieuwe decoratieset van Cuisipro beleef je een leuke en lekkere namiddag. De decoratieset is heel eenvoudig - een gebakjesboortje, twee knijpflesjes en een glazuurspatel - maar de mogelijkheden zijn oneindig. Wat dacht je van gevulde cakejes met zelfgemaakte confituur, chocoladekrullen of overheerlijke stukjes noot? Of van een onweerstaanbaar laagje glazuur, een grappig opschrift of een ontroerend kindergezichtje? Verras je huisgenoten of gasten met creatieve cupcakes à la Cuisipro!

Met het gebakjesboortje maak je een perfect kuiltje midden in de cupcake. Vullen kan je gemakkelijk met de knijpflesjes: ze liggen goed in de hand met hun ribbelstructuur en bloemetjeskraag, hebben een ruime opening om de vloeistof in te gieten en zijn voldoende groot (250 ml) zodat je niet te vaak moet bijvullen.

De knijpfles met de ronde neus gebruik je om te schrijven of egale patronen te creëren, de knijpfles met de bloemetjesneus voor gekartelde dessins. Makkelijk en snel, gewoon lichtjes duwen. Afwerken doe je in stijl met de flexibele glazuurspatel waarmee je het glazuur egaal kan verdelen. Zo, en nu nog een ‘veilige' bewaarplaats vinden tot je gasten er zijn...

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist