Cuisipro bloemzeef

korte metten met knoeien in de keuken

Meer bloem naast dan in de kom? Dat is voortaan verleden tijd met de nieuwe Cuisipro-zeef. Het zeefmechanisme laat je niet alleen gericht zeven, maar laat je ook gemakkelijk én snel grote hoeveelheden bloem klontenvrij maken. Uiteraard kun je net zo eenvoudig poedersuiker doseren of cacao fijn maken.

Door bloem te zeven, verwijder je niet alleen de klonten maar maak je de bloem ook luchtig. Daardoor kun je de bloem beter onder het deeg mengen. De nieuwe zeef van Cuisipro ligt, dankzij zijn ergonomische vorm, perfect in de hand. Je kunt de zeef ook vlot met één hand bedienen, zodat je met de andere hand de bloem kunt vermengen onder het deeg. Met het uitgekiende zeefoppervlak kun je heel gericht zeven en blijf je dus mooi boven de kom.

Extra handig: je kunt de zeef aan je kom hangen, zodat je je handen vrij hebt om ingrediënten toe te voegen. Ook kun je grote hoeveelheden bloem rechtstreeks uit een zak scheppen zonder dat je extra keukenhulp nodig hebt. Bovendien gaat het snel vooruit: de grote schraper beweegt langs het volledige zeefoppervlak waardoor de zeef optimaal benut wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist