CUISIPRO afsluitdeksels

Vucuum met datumschijf

De houdbaarheidsdatum van voeding in de winkel checken, dat is voor velen een reflex. Maar thuis, in onze eigen koelkast, zijn we vaak minder oplettend. Daarom ontwikkelde Cuisipro een handige set afsluitdeksels met datumschijf. Datum instellen, luchtdicht afsluiten en wegzetten maar! De nieuwe afsluitdeksels van Cuisipro zijn de perfecte oplossing voor het bewaren van restjes voeding. Duw gewoon in het midden op het deksel en de schaal sluit luchtdicht af. Zo creëer je een vacuüm waardoor het voedsel langer vers blijft. Geen gepruts meer met vershoudfolie…Elk deksel is voorzien van een draaischijf waarmee je makkelijk de dag en de maand kunt instellen. Zo weet je op elk moment hoe lang die restjes precies in de koelkast staan. Door het deksel aan de zijkanten op te tillen, haal je het er ook heel gemakkelijk weer af.

Deze innovatieve deksels zijn beschikbaar in 3 maten (S, M, L) en passen op alle schalen met een diameter van minstens 2 cm kleiner dan de deksels zelf. Het materiaal speelt geen rol. De deksels sluiten perfect op schalen van kunststof, metaal, keramiek, glas...

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist