Cosentino werkbladen

Sensa, vlekvast graniet

Cosentino presenteert vijf nieuwe kleuren in de Sensa Granietlijn genaamd: Australia, Gabon, Cosmic Grey, Star Galaxy en Thailand.Deze serie granieten werkbladen bevat een unieke bescherming tegen vlekken. Door een revolutionaire behandelding verandert de oppervlaktespanning van het graniet waardoor vloeistoffen worden afgestoten en niet intrekken in het oppervlak.Het resultaat: een onzichtbare bescherming die het oppervlak laat ademen, beschermt tegen UV straling en in hoge mate vlekbestendig is. Het graniet is afstotend voor water en olie en biedt een doeltreffende bescherming tegen vlekken. Het materiaal voelt niet anders aan en blijft de bijzondere robuuste uitstraling behouden.

Sensa wordt geproduceerd in de fabrieken van Cosentino in Brazilië. Het bedrijf bevindt zich in de staat Espirito Santo, een regio die wereldwijd bekend staat om kwaliteit en de hoge productienormen voor graniet. De fabrieken beschikken over de meest geavanceerde productietechnologie voor de verwerking van verschillende soorten graniet op een totale oppervlakte van 45.000 m2.

Sensa Graniet is verkrijgbaar in 20 kleuren en in 2 afwerkingen, gepolijst of leather.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist