Cosentino spoelbakken

Integrity

Als wereldwijd marktleider op het gebied van de productie en distributie van kwarts en natuursteen, streeft Cosentino® voortdurende innovatie na. Onlangs introduceerde het Spaanse bedrijf binnen het Silestone®-programma de noviteit Integrity, de eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts.Met Silestone®, een kwartsmateriaal tot 93% opgebouwd uit natuurlijk kwarts, is Cosentino® marktleider op het vlak van kwartsoppervlakken. Het bedrijf presenteert nu ‘s werelds eerste spoelbak in Silestone® kwarts uit één stuk: Integrity.

ONE, het eerste model uit het programma ‘Integrity by Silestone®', heeft de afmeting 41 x 51 x 15,5 cm. Uiteraard bieden de spoelbakken alle voordelen waarvoor Silestone® bekend staat, zoals absolute hygiëne, een hoge krasbestendigheid en doorgedreven duurzaamheid.

Omdat het werkblad en de spoelbak in één ontwerp worden geïntegreerd, vloeien de vlakken in elkaar over. Dankzij de opbouw "uit één stuk" en het feit dat de spoelbakken verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de Silestone®-werkbladen ontstaat een uniforme uitstraling.

Het werkblad en de spoelbak perfect gecombineerd in een gestileerd en uniek design. Alles harmonieert met de keuken van uw dromen. Aangezien de spoelbak uit één stuk bestaat, is de installatie ervan uitermate eenvoudig en biedt het samen met de Silestone®-werkbladen een perfecte en moeiteloze afwerking.

Beschikbare kleuren
Integrity by Silestone® is beschikbaar in volgende kleuren: Blanco Zeus, Amazon, Tigris Sand, Nile, Blanco Capri, Yukon, Haiku, Unsui, Gris Expo, Bianco Rivers, Blanco Norte, Gedatsu, Tao, Marrón Jupiter, Stellar Negro, Aluminio Nube, Kensho, Negro Tebas, Magenta, Verde Fun, Steel, Love, You en Rosso Monza.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist