Cosentino Silestone kwartsoppervlakken

Breng de keuken tot leven

Silestone® kwartsoppervlakken zijn perfect voor mensen die zoeken naar perfectie en een geavanceerd ontwerp voor de keuken - het zijn echte blikvangers. Door de grote verscheidenheid aan kleuren biedt silestone® alle mogelijkheden tot een persoonlijke invulling en perfect design voor iedere keuken. De complete keuken kan met Silestone® worden ingericht, van keukenwerkblad, tot vloer- en wandbekleding en keukenmeubilair. Met de ontwikkeling van Integrity by Cosentino®, 's werelds eerste naadloze spoelbak uit Silestone® kwarts, versmelt het werkblad met de spoelbak. Deze eigenschap brengt harmonie in de keuken. Silestone® kwartsoppervlakken kunnen ook geïntegreerd worden in bestaande keukens voor een compleet nieuwe uitstraling. Silestone® geeft iedere keuken een finishing touch. Het programma past in veel stijlen, van strak design tot een landelijke natuursteenoptiek. Daarnaast wordt Silestone® gekenmerkt door zijn unieke eigenschappen. Een Silestone® kwartsoppervlak is hygiënisch, krasbestendig, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.In living Kitchen 2011 presenteert Silestone® nieuwe ideeën en impulsen op het gebied van keukenontwerpen. De keuken wordt meer en meer geïntegreerd in de woonkamer, en vormt zo het hart van het huis. Op 52 vierkante meter laat Cosentino® in hal 4.2 / stand C 040 zien wat de mogelijkheden zijn van ontwerpen met Silestone®. Internationale keukenproducenten kiezen voor Silestone® kwartsoppervlakken, waaronder bedrijven als Poggenpohl, SieMatic, Leicht en Ballerina. Ook gerenommeerde apparatuurfabrikanten zoals Whirlpool, Miele en Kitchen Aid maken gebruik van Silestone® kwartsoppervlakken. Ervaar Silestone® zelf tijdens Living Kitchen 2011.

Silestone®
Silestone®, een merk van de multinational Cosentino, is terug te vinden in enkele van de meest unieke gebouwen ter wereld, zoals het hotel Burj Al Arab in Dubaï, het Wembley stadion in Londen, de Carrousel du Louvre in Parijs, de Agbar Toren in Barcelona en het vlaggenschip van Telefonica in Madrid.

Het merk is een heuse pionier. Silestone® was het eerste Spaanse merk dat reclame voerde tijdens het grootste sportevenement ter wereld: de Amerikaanse Super Bowl. Begin 2008 werd Silestone de persoonlijke sponsor van F1-kampioen Fernando Alonso. Het merk werkt ook samen met de Houston Rockets van de NBA en UD Almera, een voetbalploeg uit de Spaanse La Liga.

Als ontwerper van nieuwe productcategorieën kende het merk een belangrijke groei en is het momenteel het meest vooraanstaande kwartsoppervlak ter wereld, het enige met antibacteriële eigenschappen.

Informatie over de Cosentino Groep
De Cosentino Groep beschikt over zes fabrieken, vijf in Almería (Spanje) en één in Vitória (Brazilië), 17 productiecentra voor keuken- en badkameroppervlakken, 50 eigen distributiecentra en meer dan 2.100 medewerkers wereldwijd. De Groep beheert en bestuurt zijn distributienetwerk vanuit het hoofdkantoor in Almería (Spanje) en beschikt over Cosentino Centers in 14 landen: de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Portugal. In 2009 werd ongeveer 70% van de omzet gegenereerd op de internationale markt (buiten Spanje).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist