CLEAN-IT met RIG-TIG

De grote schoonmaak

Schoonmaken wordt kinderspel met de hulpjes van RIG-TIG. De SWEEP-IT stoffer en blik set biedt een eenvoudige oplossing die altijd bij de hand is om kruimels in de keuken, aan tafel of elders op te ruimen. De stoffer past perfect in het blik en neemt zo goed als geen plaats in wanneer hij niet wordt gebruikt. Met zijn fraaie design verdient hij ook een plekje aan de muur. Hij is eenvoudig te bevestigen aan de muur of aan de binnenkant van een kast met behulp van de bijgeleverde ronde beugel. SWEEP-IT is gemaakt van kunststof en hout.

RIG-TIG heeft ook een handig hulpje om de afwas te doen. DISHY is een afwasbak en afdruiprek in één. Het rekje heeft een bestekhouder en een afdruiprek voor kopjes en past perfect in de afwasbak. DISHY heeft een praktisch ontwerp en is eenvoudig op te bergen wanneer het niet in gebruik is.

Ook goede handhygiëne is een blijvertje, en met de PUMP-IT zeepdispenser is desinfectiegel of zeep altijd bij de hand. PUMP-IT is ontworpen door Unit 10 en heeft een mooi mat en zijdezacht oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. De dispenser wordt geleverd met een praktische houder, zodat hij aan de muur kan worden geschroefd, precies waar je hem nodig hebt. Liever op het aanrecht laten staan? Dan kan de houder ook gemakkelijk worden verwijderd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist