Chef'sChoice messenslijper

Pronto CC463

De Pronto CC463 handslijper van Chef'sChoice U.S.A. is ontworpen om razendsnel Japanse messen met een glad en een gekarteld lemmet te slijpen. In twee fasen wordt elk mes geslepen én gepolijst zodat een duurzaam vlijmscherpe snede in de typisch Japanse slijphoek van 15 graden wordt verkregen zonder bramen of andere oneffenheden.

Dit razendsnelle resultaat wordt verkregen door de Criss-CrossTM technologie van de Pronto CC463 van Chef'sChoice. De 100% diamant slijpschijven slijpen het mes bij zowel op- als neergaande bewegingen van het lemmet door de slijpgangen. Een extreem scherpe snede met een ‘bite' is het resultaat. Hét antwoord op de vraag naar een razendsnelle, compacte en eenvoudig te bedienen handslijper voor uw Japanse messen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist