Buzzy Seeds

keukenkruiden kit

Eigen gekweekte kruiden zijn gezonder, biologisch en altijd verser. Geen tuin of balkon, of geen zin om te pas en te onpas naar buiten te lopen? Tuinplus, de specialist in knipkruiden, presenteert de trendy Keukenkruiden Kit. Vrolijk witte potten met zwart chalk bord. Na verloop van tijd bekroond met vrolijk groeiend groen.Uitdagend element aan de potjes is het chalk board. Natuurlijk geen enorm schoolbord maar een zwart vierkant waar met krijt op kan worden geschreven welk soort kruid erin zit. Maar als gulle gever vertellen hoe je over de ontvanger denkt of waarom het cadeautje gegeven wordt kan ook. Bijvoorbeeld om een stille liefde te laten weten hoe hij/zij jouw bestaan kruidt.

De keukenkruiden zijn basilicum, bieslook en peterselie. In de kittige potten zit een Kokopress tablet. Dat is geperste en gedroogde kokos die, eenmaal met water overgoten, haast op magische wijze uitzet tot een pot vol vruchtbare kokosaarde. Tuinplus heeft in elke tablet de perfecte verhouding van voedingsstoffen voor elk kruid gedaan.

Voortaan dus altijd de meest verse kruiden bij de hand in gezellige schrijfpotjes. Leuk in de keuken of als culinair cadeautje. Zelfs de krijtjes zijn meegeleverd evenals een handige kweekhandleiding.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist