Braun keukenaccessoires

Multiquick 7 staafmixerserie

Braun lanceert in ons land per direct de compleet nieuwe Multiquick 7 staafmixerserie. Revolutionair aan de nieuwe Multiquick 7-serie is de gepatenteerde Smart Speed technologie, waarmee Braun als eerste een staafmixer op de markt brengt met traploos instelbare snelheden, eenvoudig via één knop.

De nieuwe Multiquick 7-serie van Braun vervangt de voorgaande 7-serie en onderscheidt zich door zijn hoge gebruiksgemak, met als absolute highlight de nieuwe Smart Speed functie. Dankzij deze door Braun gepatenteerde technologie is de Multiquick 7-serie staafmixer eenvoudig met één hand te bedienen en kan de snelheid van de messen zonder te stoppen traploos worden veranderd door de Smart Speed knop naar wens harder in te drukken of lichter te beroeren. Die functie maakt de nieuwe Multiquick 7-serie tot een zeer handzaam apparaat dat met één hand te bedienen is, terwijl de andere hand vrij is voor andere handelingen.

Andere kenmerken naast de nieuwe Smart Speed technologie zijn de handige veiligheidsknop bovenop de staafmixer die het onbedoeld inschakelen ervan voorkomt, het stijlvolle en tegelijkertijd ergonomische ontwerp en het soft touch handvat. Vanzelfsprekend is de Multiquick 7-serie voorzien van het Easy-click systeem waarmee de unieke antispat Powerbell staafmixervoet en/of de overige accessoires eenvoudig bevestigd of gedemonteerd kunnen worden. Geheel in Braun-traditie zijn alle onderdelen met uitzondering van het motorgedeelte en de aandrijfassen van de accessoires vaatwasbestendig en eenvoudig te reinigen.

Ongekend veel gebruiksmogelijkheden
Braun levert de Multiquick 7-serie direct vanaf de start in een groot aantal variaties. Aan de basis daarvan staan vijf producten met uiteenlopende bijgeleverde accessoires. Variërend van een basisuitvoering met de krachtige 750W staafmixer inclusief Smart Speed technologie, een antispat RVS staafmixervoet met PowerBell design, het Easy-click bevestigingssysteem en een maatbeker, tot aan de meest uitgebreide uitvoering, met extra een 350 ml hakbeker, een garde, een 1.500 ml food processor inclusief deeghaken, een snijschijf, raspschijven en een hakinsert. Met die uitgebreide keuzemogelijkheid biedt Braun voor iedere gebruiker een passende oplossing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist