Boska Holland kaasfondue

Let’s cheese the dark days away

Alhoewel het buiten steeds kouder wordt, is het deze winter binnen warm en sfeervol. Niet alleen de loeiende verwarming, maar ook Boska Holland zorgt ervoor dat jij er warmpjes bijzit. Met de producten van Boska organiseer je een gezellige kaasfondue, voorzie je elk gerecht van een knapperig kaaslaagje en versier je culinaire creaties met feestelijke kaaskrullen. Let’s cheese the dark days away!

Kaasfondue to the max
Een kaasfondue-avond is inmiddels bij veel mensen favoriet. Haal het maximale uit dit heerlijke culinaire samenzijn met de Monaco Fondue Set Pro van Boska. Vlees, groente, nacho chips of stokbrood; de robuuste gietijzeren pan vol met jouw favoriete kaasmelange zorgt voor de lekkerste gerechten. ‘Genieten’ to the max is guaranteed!

Get the party started
Het kaasfeest gaat pas echt van start met de Boska Partyclette. Nodig vrienden, familie, buren, collega’s of sportmaatjes uit en ‘cheese the dark days away’. De waxinelichtjes in de Partyclette smelten binnen een paar minuten de kaas en maken zo elk hapje compleet. Zet een mooie schaal met verschillende smeltbare kazen neer, lekkere broden, trossen druiven of waar je maar zin in hebt en laat ieder zijn of haar eigen culinaire creatie maken. Dat is pas een echt feestje.

Samen met je geliefde een romantisch kaasfeestje houden kan natuurlijk ook. Wedden dat je voor elkaar smelt?

Cheese with a twist
Geef een andere draai aan kaas met de Kaaskruller van Boska. De kazen Tête-de-moine en Petit Basque voelen zich prima thuis op deze houten kaasplank met krulmes. Draai het mes rond en een flinterdun laagje geschraapte kaas is het resultaat. Lekker bij de borrel, als garnering bij een gerecht of gewoon om te snoepen. Met deze bijzondere manier van presenteren verras je iedereen en geniet je nog meer van kaas.

Ben je een zoetekauw?
Er is een chocoladetablet verkrijgbaar die de Kaaskruller niet bijt. Chocoladekrullen zijn het heerlijke gevolg van een draai aan het mes. De twist is terug deze wintermaanden!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist