Bora Tepan roestvrijstalen grill

puur grillplezier in de keuken

Met grillen maak je vrienden. Een hartige steak, een smaakvol stukje vis, knapperige groenten – de BORA Tepan roestvrijstalen grill van zuiver roestvrij staal is de perfecte oplossing om ook in de winter een vleugje zomer tevoorschijn te toveren in de keuken. Het grillseizoen loopt zo het hele jaar door.

De volle BORA Tepan roestvrijstalen grill bestaat uit een doorlopende plaat van diepgetrokken en geborsteld roestvrij staal (Classic 6 mm, Professional 4 mm). Op het extra diepe kookveld (54 cm) kunt u tot acht steaks tegelijk leggen en het prestatievermogen is zo groot dat de stukken aan de buitenkant echt goed aanbraden maar binnenin nog heerlijk zachtroze zijn. U kunt er zonder enig probleem zelfs een volledig braadstuk van maar liefst 8 kg op klaarmaken.

Bij BORA Professional zijn er twee kookzones in de volle grill geïntegreerd. Er is sprake van een gelijkmatige temperatuurverdeling en u kunt bliksemsnel opwarmen tot 250°C in minder dan vijf minuten. De twee grillzones kunnen afzonderlijk van elkaar worden geregeld en zijn dus ook ideaal voor kleinere groepen: achteraan kan men dan bijvoorbeeld bij een hoge temperatuur allerlei lekkernijen uit de zee grillen en vooraan bij een wat lagere temperatuur de groenten klaarmaken. En waarom de BORA Tepan roestvrijstalen grill niet gebruiken voor een heerlijk dessert als flensjes geblust met Grand Marnier? Zo zorgt u gegarandeerd voor een geslaagd einde van een voortreffelijke avond.

De grillplaat is gemaakt van één enkel stuk roestvrij staal en heeft dus geen voegen. Daardoor wordt de warmte perfect geaccumuleerd en verdeeld. Grote stukken vlees of vis worden gelijkmatig bruin en zijn heerlijk sappig en smaakvol als ze op de tafel belanden. De BORA Tepan roestvrijstalen grill sluit ook perfect aan bij de trend van gezonde en vetarme voeding. Groentjes worden snel en knapperig gegrild – daardoor gaan vitaminen en mineralen niet verloren en behouden de gegrilde gerechten hun kleur en smaak. 

Het schoonmaken van de BORA Tepan roestvrijstalen grill is kinderspel: gewoon even na het braden een glas water of ijsblokje op het hete oppervlak doen, de restjes wegschrapen en klaar is Kees. Dankzij de afgeronde binnenhoeken kunnen zelfs de kleinste restjes moeiteloos worden verwijderd. Voeg daarbij de krachtige, gepatenteerde kookveldafzuigsystemen van BORA, die wasem en geurtjes rechtstreeks bij het kookveld afzuigen, en u kunt zich zonder wroeging op een heus grillfestijn verheugen. Vet- en geurdeeltjes kunnen zich immers niet in huis verspreiden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist