BORA inductiewok

oosterse lekkernijen perfect bereid

De populariteit van de Aziatische keuken is al jaren aan een opmars bezig. Met zijn doeltreffende inductietechnologie en aantrekkelijke design is de BORA inductiewok van glaskeramiek een absolute must voor liefhebbers van de oosterse kookcultuur.

BORA zorgt voor de perfecte combinatie van eeuwenoude Chinese traditie, moderne technologie en vernieuwend keukendesign. Hoogwaardige materialen, zoals glaskeramiek van de gespecialiseerde fabrikant SCHOTT® en zuiver roestvrij staal, bepalen de norm.

Dankzij de concave (driedimensionale kom) wordt ook de buitenwand van de wok volledig en gelijkmatig verwarmd. Op die manier kan het typische aroma van de wok zich ten volle ontwikkelen. Malse groenten en stukken vlees of vis worden voorzichtig gekookt.

De vermogensregeling is precies af te stellen en gaat tot een powerniveau van 3000 watt. Ideaal voor krokante en knapperig verse roerbakgerechten. Doordat het oppervlak geen naden heeft, is het ook uiterst makkelijk te reinigen. Voeg daarbij het efficiënte kookveldafzuigsysteem van BORA, dat kookdampen rechtstreeks bij het kookveld naar beneden afzuigt, en koken met de wok staat garant voor eindeloos plezier.

De inductiewokpan
Bij de BORA inductiewok van glaskeramiek moet een wok worden gebruikt die zich tegen oververhitting beschermt door bij toenemende temperatuur zijn magnetische eigenschappen te verliezen. Daarom beveelt BORA zijn inductiewokpan aan. Deze is als accessoire verkrijgbaar en gemaakt van hoogwaardig, 7-lagig materiaal.

Over het bedrijf:
BORA Lüftungstechnik GmbH is gevestigd in het Opper-Beierse Raubling en is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, kookdampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productlijnen BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional worden in 60 landen over de hele wereld verkocht.

De visie van Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA: het einde van de afzuigkap. Het door hem ontwikkelde patent biedt heel wat voordelen: de hoogwaardige systemen zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen, ze zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken. Ze zorgen voor een maximale ontwerpvrijheid en een volledig vrij zicht in de keuken.

De onderneming ontving haar eerste bekroning al in 2009, met de innovatiewedstrijd „365 Orte im Land der Ideen“; daarna volgden nog de „Deutscher Gründerpreis“ (Duitse innovatieprijs), red dot awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Award, German Brand Award, Good Design Award, iF Design Awards enz.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist