Blomus peper en zout stel

Perea

Met het peper- en zoutsetje PEREA van blomus staat er een altijd pittig stel op tafel. De peper- en zoutmolen bestaan uit mat rvs en acrylglas. Met de rvs kop kan worden ingesteld hoe grof de molen maalt en het hoogwaardige keramisch materiaal biedt de beste eigenschappen voor het malen van het zeezout of de peperkorrels. Omdat de maler zich in de kop van de molen bevindt, blijven kruimels op de tafel achterwege.

Op een feestelijk gedekte tafel mogen ook de klassiekers niet ontbreken: het zout- en pepervaatje PEREA. Met de zout- en peperset PEREA van blomus laten zich verse vleesgerechten, groente of paste altijd gemakkelijk en individueel nakruiden. Het moderne design past optisch perfect bij de peper- en zoutmolen van PEREA.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist